Α.Ε. Ληλαντίου - ΑΕΚ Χαλκίδας 6 - 0 - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Α.Ε. Ληλαντίου - ΑΕΚ Χαλκίδας 6 - 0

Νίκη και η ομάδα Κ12 νίκησε 1 - 0 την Α.Ε Νεάπολης.
                                
Με νίκη 6-0 απέναντι  στην ομάδα της ΑΕΚ Χαλκίδος συνέχισε η Α.Ε.Λ. για το  πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας
Η ομάδα μας είχε δύο πρόσωπα στο παιχνίδι της με το πρώτο ημίχρονο να έχει μία  υπεροχή στο παιχνίδι της , που δεν είχε την απαιτούμενη σοβαρότητα στην τελική της προσπάθεια, αλλά και ένα γκολ στο 22΄με τον Μαίσογλου.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας αφού στάθηκε τυχερή στο 55΄ σε φάση γκολ (δοκάρι )  της ομάδας της ΑΕΚ, στο 63΄διπλασίασε τα τέρματα της με ωραία προσπάθεια του  δεκατετράχρονου Τρίκα.
Η συνέχεια του αγώνα ήταν ένας επιθετικός μονόλογος με πολλές χαμένες ευκαιρίες  (η ομάδα της  ΑΕΚ έμεινε από δυνάμεις ), για να φτάσουμε στο τελευταίο δεκάλεπτο και με τέσσερα γκολ των Μικράκη 83΄, Παπαγεωργίου 86΄, Λαμπρόπουλο 89΄ και Καρλατήρα 90΄ να διαμορφώνεται το τελικό 6-0.
 Καλή η διαιτησία των κ.κ. Δανιηλίδη, Πασχαλίδη και Αντωνίου.
ΑΕΛ: Μίχος, Χαλιώτης, Μαϊσογλου, Μακ Κόλλιας, Τζάνος(73΄Λαμπρόπουλος).,  Καρλατήρας, Παπαγεωργίου,  Ρουμελιώτης, Τρίκας  ( 77΄Νάνος), Τόγκος (46΄Μικράκης), Ζάνιος (46΄Λεοντής Γ.).

 Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον ΠΣ Κεραυνού Χαλκίδας  το Σάββατο  22/12 και ώρα 15.00 στο γήπεδο Πάρκο Λαού.

Με νίκη και καλή εμφάνιση ξεκίνησε  η ομάδα Κ12 (Παμπαίδων)στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.Ευβοίας κερδίζοντας με 1-0 την ομάδα της ΑΕ Νεάπολης.                                                                                            
Το γκολ για την ομάδα μας σημείωσε ο Κολοκυθάς.



*************************************************************************



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages