Απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας για το ΚΕΦΙΑΠ - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας για το ΚΕΦΙΑΠ

Σήμερα Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018, στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, καταθέσαμε ολοκληρωμένη πρόταση για το Κέντρο Φυσικής Αποκατάστασης Ευβοίας (ΚΕΦΙΑΠ) για την ανάγκη, α) στελέχωσης όλων των ειδικοτήτων που υπολείπεται το Κέντρο (π.χ. Φυσίατρος, Λογοθεραπευτής, Εργασιοθεραπευτής κ.ά.) και β) την προμήθεια του αναγκαίου εξοπλισμού και την λειτουργία της θεραπευτικής πισίνας.
Με μεγάλη πλειοψηφία το Περιφερειακό Συμβούλιο αποφάσισε :
1.    Να αποσταλεί επιστολή στον αρμόδιο Υπουργό η οποία θα τον καλεί να προκηρύξει άμεσα διαγωνισμό για την πρόσληψη όλων των ελλειπόντων ειδικοτήτων για την σωστή και ολοκληρωμένη λειτουργία του Κέντρου.
2.    Να εξετάσουμε την δυνατότητα της χρηματοδότησης της αγοράς εξοπλισμού, ώστε να μπορέσουν να ασκηθούν όλες οι προβλεπόμενες θεραπείες του Κέντρου.
Όσο για την λειτουργία της θεραπευτικής πισίνας από την μικρή έρευνα που κάναμε, απομένει να γίνουν οι εξής ενέργειες εκ μέρους της Διοίκησης του Νοσοκομείου Χαλκίδας, όπου ανήκει ο μονάδα του ΚΕΦΙΑΠ Ευβοίας.
Α) Να ανατεθεί σε έναν εξειδικευμένο μηχανολόγο μηχανικό η κατάρτιση μελέτης για την λειτουργία της Πισίνας.
Β) Με βάση την μελέτη αυτή να γίνουν οι απαραίτητες προσθήκες που θα απαιτηθούν όπως χειρολαβές ασφαλείας, εξοπλισμός για την ασφαλή είσοδο και έξοδο των χρηστών και ότι άλλο απαιτηθεί, για την ασφαλή λειτουργία της Πισίνας.
Γ) Με βάση την μελέτη αυτή κατατίθεται η Αίτηση για την άδεια λειτουργίας της Πισίνας και άμεσα με ορισμό ειδικού διαχειριστή, μπορεί να δοθεί προς χρήση στα άτομα που στερούνται σήμερα τις υπηρεσίες αυτές.
Χαλκίδα 12-12-2018
Κώστας Χαϊνάς
Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας

*************************************************************************



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages