Σύνδεσμος Φίλων Νοσοκομείου Χαλκίδας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Σύνδεσμος Φίλων Νοσοκομείου Χαλκίδας

Για την προσπάθεια ανοίγματος προς την τοπική κοινωνία και με ευκαιρία την επιτυχημένη συνεστίαση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Φίλων του Νοσοκομείου Χαλκίδας «Ιπποκράτης» ο βουλευτής Εύβοιας Γ. Ακριώτης συγχαίρει δημοσίως  τη νέα Διοίκηση του συμβουλίου του Συνδέσμου
Ο κ. Ακριώτης χαιρετίζει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Φίλων του Νοσοκομείου Χαλκίδας «Ιπποκράτης» και εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο τους. Δηλώνει ιδιαιτέρως ικανοποιημένος που αποδεικνύεται ότι ο σύνδεσμος δεν αποτελεί ακόμα έναν σύλλογο με ακαθόριστο περιεχόμενο διανθισμένο με φιλολογικές φιοριτούρες  και ακόμα περισσότερο γιατί δείχνει πως δεν αφήνει κανένα περιθώριο άσκησης μικροπολιτικής όπως δυστυχώς πολλές φορές συμβαίνει. Η ποικιλομορφία σχετικά με τις πολιτικές πεποιθήσεις των μελών του συνδέσμου καθώς και η διάθεση τους για κάθε είδους γόνιμη συνεργασία ασχέτως πολιτικής έρχεται να επαληθεύσει πως το αντικείμενο και ο σκοπός ίδρυσής του είναι ένας:  να συνδράμει στην προάσπιση του αγαθού της υγείας, στηρίζοντας το Νοσοκομείο Χαλκίδας και τις υπόλοιπες υγειονομικές δομές του Νομού.
Επιπλέον ο Βουλευτής Εύβοιας τονίζει την καταλυτική συμβολή τους στον κοινό αγώνα για την δημιουργία Ογκολογικής Κλινικής και την εξασφάλιση του «κληροδοτήματος Μπαφέρου» ενάντια στα συμφέροντα κάποιων που τεχνηέντως  κωλυσιεργούσαν την υπόθεση τα προηγούμενα χρόνια.
Τέλος τους εύχεται να συνεχίσουν με το ίδιο πάθος και στοχοπροσήλωση να προασπίζονται τη δημόσια υγεία και να αποτελούν πάντοτε ένα ζωντανό και δημιουργικό κύτταρο αυτής της πόλης ειδικά τώρα που το νέο Γ.Ν. Νοσοκομείο Χαλκίδας είναι προ των πυλών.




*************************************************************************



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages