Κοντά στους Συλλόγους του Δήμου Χαλκιδέων η υποψήφια Δήμαρχος, Έλενα Βάκα - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Κοντά στους Συλλόγους του Δήμου Χαλκιδέων η υποψήφια Δήμαρχος, Έλενα Βάκα

Κοπή πίτας Γυμναστικός Σύλλογος ΝΕΑΠΟΛΗΣ Χαλκίδας
Κοντά και στους ανθρώπους του αθλητισμού είναι διαχρονικά η υποψήφια Δήμαρχος του Δήμου Χαλκιδεών, Έλενα Βάκα. Στο πλαίσιο αυτό την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου παρευρέθηκε μαζί με συνεργάτες της στην εκδήλωση του Γυμναστικού Συλλόγου Νεάπολης Χαλκίδας. Στο χαιρετισμό που απηύθυνε, εξέφρασε την χαρά της για την παρουσία της στην εκδήλωση, αφού η ομάδα του Γ.Σ. Νεάπολης, είναι η ομάδα της γειτονιά της: «Δεν είναι μάλλον τυχαίο το γεγονός ότι βραβεύω μια αθλήτρια των ρίψεων, γιατί έχω υπάρξει κι εγώ αθλήτρια ρίψεων, κάνοντας 6 χρόνια στίβο κι είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι ανάμεσά σας, γιατί είστε ο πρώτος Σύλλογος της γειτονιάς μου, της γειτονιάς που μένω, της Νεάπολης.»
Η υποψήφια Δήμαρχος του Δήμου Χαλκιδέων δεν παρέλειψε να δώσει τα θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές, τους προπονητές, Διοίκηση και τους γονείς, για το σπουδαίο έργο που παράγουν καθημερινά μέσα στο γήπεδο: «Να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους πρωταγωνιστές, τους αθλητές, στο Διοικητικό Συμβούλιο, στους άξιους  προπονητές σας, στους γονείς που στηρίζουν τα παιδιά τους. Θερμά συγχαρητήρια, γιατί με τις επιτυχίες σας είστε πρεσβευτές της πόλης μας παντού κι όχι μόνο στα στενά πλαίσια του Νομού. Όλοι εμείς, που ζητάμε την ψήφο σας, οφείλουμε να είμαστε αρωγοί στην προσπάθεια που κάνετε.»
  Κοπή πίτας ΟΝΝΕΔ Ευβοίας

Επίσης, η επικεφαλής του συνδυασμού «Αλλάζουμε», Έλενα Βάκα, με συνεργάτες της, τις προηγούμενες μέρες παρευρέθηκαν και στις εξής εκδηλώσεις: Την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου στην εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ Εύβοιας, την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σκοπευτικού Συλλόγου Ο.Ρ.Φ.Ε.Α.Σ., το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωση Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Ν. Ευβοίας και την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στην εκδήλωση της Αθλητικής Μοτοσυκλετιστικής Λέσχης Χαλκίδας (ΑΜΛΕΧ).

Με συνέπεια, διαφάνεια και ειλικρίνεια όλοι μαζί θα αλλάξουμε προτεραιότητες, νοοτροπία και ταυτότητα. Όλοι μαζί, θα αλλάξουμε την εικόνα του Δήμου μας, του Δήμου Χαλκιδέων. Αυτή είναι η δική μας δέσμευση.
 Κοπή πίτας Σκοπευτικός Σύλλογος Ο.Ρ.Φ.Ε.Α.Σ 

#allazoume2019 #elenavaka

Facebook: allazoume2019
Instagram: allazoume2019
Twitter: allazoume2019
Youtube: allazoume2019










 Κοπή πίτας Ένωση Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Ν. Ευβοίας

 Κοπή πίτας Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Χαλκίδας (ΑΜΛΕΧ)

*************************************************************************



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages