Βασίλης Καθαροσπόρης: «Αν δεν μπορούμε να δώσουμε αποτελεσματική ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ στα μικρά, δεν μπορούμε να τάζουμε φαραωνικά έργα» - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Βασίλης Καθαροσπόρης: «Αν δεν μπορούμε να δώσουμε αποτελεσματική ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ στα μικρά, δεν μπορούμε να τάζουμε φαραωνικά έργα»

Το κίνημα ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ συνεχίζει να είναι δίπλα στο εμπορικό κόσμο της πόλης και σε όσους παρέχουν καθημερινά τις υπηρεσίες τους στους συμπολίτες μας. Ο επικεφαλής τους κινήματος και ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος, Βασίλης Καθαροσπόρης μαζί με ομάδα υποψηφίων πραγματοποίησαν περιοδεία στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στις οδούς, Αγγελή Γοβιού, Πλατεία Αθανάτων, Κότσου, Βαρατάση και στην πλατεία της Αγίας Βαρβάρας.

Ο Βασίλης Καθαροσπόρης και η ομάδα του συνομίλησαν με εμπόρους και περαστικούς ανταλλάσσοντας απόψεις και ακούγοντας με προσοχή τα ζητήματα που οι ίδιοι θέτουν στο τραπέζι. Οι καταστηματάρχες έκαναν λόγο για εικόνα εγκατάλειψης σε βασικά ζητήματα καθημερινότητας και μάλιστα στο κέντρο της πόλης επιδιώκοντας να ακούσουν τις απόψεις και κυρίως τις ΛΥΣΕΙΣ του αυτοδιοικητικού κινήματος.

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος επισήμανε, πως είναι χρέος της δημοτικής αρχής να βρίσκεται δίπλα σε όλους τους δημότες και στον καθένα ξεχωριστά ακούγοντας τα προβλήματα τους και κυρίως προτείνοντας άμεσες και αποτελεσματικές ΛΥΣΕΙΣ. «Το εμπορικό κέντρο της πόλης είναι η βιτρίνα του Δήμου μας. Ενός Δήμου που έχει να επιδείξει πολλά, αλλά δυστυχώς στάθηκε έρμαιο των χαμένων ευκαιριών. Αν δεν μπορούμε να δώσουμε ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ στα βασικά ζητήματα καθημερινότητας της “βιτρίνας”, πως μπορούμε να κάνουμε λόγο για μεγάλα φαραωνικά έργα, που θα αλλάξουν άρδην την εικόνα της πόλης μας; Ήρθε η ώρα να μπει τέλος στα λόγια και να βγούμε στο δρόμο να πιάσουμε δουλειά» τόνισε ο Βασίλης Καθαροσπόρης.


Εσείς Θέλετε
Εμείς Μπορούμε

#lysitora
#vasiliskatharosporis

















*************************************************************************



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages