Α.Ε. Ληλαντίου - Π.Σ. Κεραυνός Χαλκίδας 3 - 3 - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Α.Ε. Ληλαντίου - Π.Σ. Κεραυνός Χαλκίδας 3 - 3

ΝΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ Η Κ14
ΕΓΙΝΕ Η 4η  ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ
ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ-ΞΑΝΘΗ  ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΙΣ ΣΧΟΛΗΣ
       
Σε  ένα πολύ ωραίο αγώνα με άγρια ομορφιά στην διακύμανση του σκορ η ομάδα μας  αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3με την ομάδα του ΠΣ Κεραυνού Χαλκίδας.
Πολύ γρήγορα στο 5΄η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ όταν από λάθος εκτίμηση των αμυντικών ο Ασημάκος με σουτ πλασέ έκανε το 0-1.
Η ομάδα μας δεν το έβαλε  κάτω με καλή κυκλοφορία στο παιχνίδι της προσπάθησε να δημιουργήσει φάσεις για γκολ με Τζάνο και Καρλατήρα χωρίς να έχουν θετική κατάληξη στο τέλος.
Στο 25΄ο Νικόλαρος ανατράπηκε  μέσα στην περιοχή από τον τερματοφύλακα Εμμανουηλίδη αλλά δεν δόθηκε η παράβαση.
Η ομάδα μας δεν το έβαλε κάτω προσπάθησε για το γκολ και στο 35΄με ωραία συνολική ενέργεια και πάσες έξι αθλητών ο Καρλατήρας  βρέθηκε τελικός αποδέκτης  αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.
Στο  40΄σε μία αντεπίθεση έγινε το 0-2 από τον Βαρτζή.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας συνέχισε το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο αλλά δύο φορές σε ωραίες ενέργειες του Τζάνου και Καρλατήρα η τελική τους προσπάθεια βρήκε τα δοκάρια.
Στο  76΄ όμως ο Τζάνος με σουτ κεραυνό έξω από την περιοχή έκανε το 1-2 αλλά στο 80΄ο Βαρτζής έκανε το 1-3 για την ομάδα του.
Η ομάδα μας δεν το έβαλε κάτω και στο 87΄ο Τζάνος έκανε το 2-3 και στο επόμενο λεπτό ο Καρλατήρας έκανε το 3-3 μέσα σε πανηγυρισμούς από την νεανική ομάδα μας που και  σε αυτό τον αγώνα ο μέσος όρο ηλικίας ήταν  16 ετών.
Δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα βρήκε όλους τους αθλητές να δίνουν συγχαρητήρια μεταξύ τους .

ΑΕΛ: Μίχος, Δάδινας, Μακ Κόλλιας, Καρλατήρας, Ρουμελιώτης, Πόγκας, Τζάνος, Νικόλαρος (75΄Παπασχόλης),Τόγκος (83΄Ματσούκας), Λεοντής Γ. Μπασούκος (69′ Μαίσογλου),

Με νίκη  συνέχισε  στη Β΄φάση η ομάδα Κ14  (Παίδων) στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.Ευβοίας κερδίζοντας 12-0 την ομάδα του ΑΟ  Αμαρυνθιακού.                                                                                              Για την ομάδα μας τα γκολ σημείωσαν οι Μαρτσούκος Σπ. (3), Ντούρμας, Κουβρούκης, Καπουρίτης από 2 και Μαρτσούκος Ν., Λιάσκος, Μάρκου.  
                                              
Το Σάββατο 13/4 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις τις Σχολής η 4η Εθελοντική Αιμοδοσία .
Την Κυριακή 14/4 προπονητές αθλητές και γονείς παρακολούθησαν τον αγώνα Ολυμπιακός - Ξάνθη.
Τα δύο πούλμαν που μετέφεραν τις αποστολές ήταν από νωρίς στο Στάδιο Γ. Καραϊσκάκη και δόθηκε η δυνατότητα  σε όλους να δουν ένα ωραίο αγώνα.
Εννέα αθλητές τις Σχολής μας ήταν οι τυχεροί στην κλήρωση που έγινε και συνόδεψαν στον αγωνιστικό χώρο τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.
Μία εμπειρία που έδωσε μεγάλο ενθουσιασμό στους αθλητές μας να βρεθούν έστω και για λίγο στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου.
Μάλιστα πριν τον αγώνα φωτογραφήθηκαν με τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού και Ξάνθης κ. Γιάννη Ματζουράκη που ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τον ΑΟ Χαλκίς.
Τα κινητά ήταν συνέχεια σε λειτουργία για φωτογραφίες και βίντεο που θα μείνουν στο αρχείο όλων όσον ήταν σε αυτή την ωραία αποστολή τις Σχολής.

*************************************************************************










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages