Στην Νέα Αρτάκη ήταν χθες ο συνδυασμός «Αλλάζουμε» - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Στην Νέα Αρτάκη ήταν χθες ο συνδυασμός «Αλλάζουμε»

Στους δρόμους της Νέας Αρτάκης βρέθηκε την Πέμπτη 18 Απριλίου, η υποψήφια Δήμαρχος Δήμου Χαλκιδέων και επικεφαλής του συνδυασμού «Αλλάζουμε» Έλενα Βάκα, με συνεργάτες της και υποψήφιους συμβούλους, στα πλαίσια περιοδείας που πραγματοποιεί σε χωριά και πόλεις του Δήμου Χαλκιδέων.
Η Έλενα Βάκα, επισκέφθηκε το ΚΑΠΗ, τη Λαϊκή Αγορά και καταστήματα της περιοχής. Συνομίλησε με κατοίκους, εμπόρους και επαγγελματίες, άκουσε τα αιτήματά τους και μοιράστηκε μαζί τους τα σχέδια του συνδυασμού της για την ανάπτυξη της Δημοτικής Ενότητας Νέας Αρτάκης.
Επίσης, η υποψήφια Δήμαρχος επισκέφθηκε το Δημαρχείο Νέας Αρτάκης και  συνομίλησε με τους εργαζόμενους της Δημοτικής Ενότητας Νέας Αρτάκης. Η Έλενα Βάκα τόνισε ότι στόχος του συνδυασμού «Αλλάζουμε» είναι η στήριξη και η ενίσχυση όλων των δομών και των υπηρεσιών του Δήμου Χαλκιδέων σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες.
Με συνέπεια, διαφάνεια και ειλικρίνεια όλοι μαζί θα αλλάξουμε προτεραιότητες, νοοτροπία και ταυτότητα. Όλοι μαζί, θα αλλάξουμε την εικόνα του Δήμου μας, του Δήμου Χαλκιδέων. Αυτή είναι η δική μας δέσμευση.

#allazoume2019 #elenavaka

Facebook: allazoume2019
Instagram: allazoume2019
Twitter: allazoume2019
Youtube: allazoume2019







*************************************************************************










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages