Αθλητές/τριες του Α.Κ.Ο. Λιβαδειάς στον αγώνα βουνού ¨ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ¨ - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Αθλητές/τριες του Α.Κ.Ο. Λιβαδειάς στον αγώνα βουνού ¨ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ¨

 Μία ακόμη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών μας, σε αγώνα εκτός σταδίου και πιο συγκεκριμένα στον αγώνα βουνού, με την επωνυμία ¨ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ¨ που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Απριλίου 2019, στην Αμφίκλεια, όπου πραγματοποιήθηκαν τρεις διαδρομές των 6, 10,9 & 24 χλμ. κάτω από αντίξοες συνθήκες με αρκετό χιόνι και λάσπη, σ’ όλες τις διαδρομές.
Σ’ αυτόν τον αγώνα και πιο συγκεκριμένα στα 24 χλμ. ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους ο Σπύρος Σιαμπάνης τερμάτισε στην 12η θέση, ο Τάσος Καραγιάννης στην 28η θέση, καθώς επίσης με καλές επιδόσεις τερμάτισαν και οι Μανώλης Φραγκιαδάκης, Δημήτρης Καρυοφίλης & Χρήστος Πολατσίδης.
Στον ίδιο αγώνα των 24 χλμ., στις γυναίκες, η Τζένη Μήτσιου τερμάτισε στην 8η θέση, επίσης ολοκλήρωσε την προσπάθειά της & η Γεωργία Κανούτα.
Ο Κώστας Ζήνδρος στη διαδρομή των 10,9 χλμ. τερμάτισε στην 1η θέση, στην ίδια διαδρομή ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους και οι Γιώργος Παπανικολάου & Θοδωρής Πάλλας.
Ακόμη στην διαδρομή των 6 χλμ. στις γυναίκες η Έλενα Τριαναταφύλλου, τερμάτισε στην        1η θέση.
Τέλος το τριήμερο 19, 20 &21 Απριλίου 2019, πραγματοποιήθηκε ο απαιτητικός αγώνας με την επωνυμία ¨ΔΟΛΙΧΟΣ¨ με αφετηρία τους Δελφούς και τερματισμό την αρχαία Ολυμπία, ο αθλητής μας Τάσος Νικολάου, αν και βρισκόταν στην 1η θέση, μέχρι το 170 χλμ, εγκατέλειψε την προσπάθεια του λόγω τραυματισμού.

Το  Διοικητικό Συμβούλιο


*************************************************************************










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages