Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ ο Τοπογράφος Μηχανικός και Πολεοδόμος Γιάννης Ρούσσος - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ ο Τοπογράφος Μηχανικός και Πολεοδόμος Γιάννης Ρούσσος

Εφ όλης της ύλης των Πολεοδομικών και Χωροταξικών θεμάτων συζήτησαν ο Υποψήφιος Δήμαρχος Βασίλης Καθαροσπόρης και ο Γιάννης Ρούσσος Τοπογράφος Μηχανικός και Πολεοδόμος με μεγάλη και επιτυχή δράση στο γνωστικό του αντικείμενο και άριστη γνώση των
προβλημάτων όλων των Ενοτήτων του Δήμου και του τρόπου επίλυσης τους.

Το αποτέλεσμα ήταν να συμφωνήσουν ότι απαιτείται πολύ δουλειά για να μπει σε τάξη ο Πολεοδομικός και Χωροταξικός Σχεδιασμός του Δήμου, που κατά γενική ομολογία αλλά και σύμφωνα με την Νομοθεσία αποτελεί το κυρίαρχο αναπτυξιακό εργαλείο και το μοναδικό για τον προγραμματισμό εκτέλεσης έργων και εκπόνησης μελετών.

Είναι δε επιτακτική η ανάγκη συμμετοχής του, ως καθ ύλην αρμόδιος Πολεοδόμος, μετά και την έγκριση και εξασφάλιση χρηματοδότησης 200 εκατ. ευρώ, που θα οδηγήσει στη δημιουργία 3.000 θέσεων απασχόλησης για επιστήμονες, (πολλές από αυτές στον Δήμο μας), προκειμένου να υλοποιηθούν από όλους τους δήμους της χώρας νέα ή επικαιροποιημένη πολεοδομικά σχέδια, που - πλέον από το 2016- έχουν θεσμοθετηθεί ως Τοπικά Χωρικά Σχέδια (ΤΧΣ), που ανακοίνωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης.

Κοινός στόχος ο Δήμος Χαλκιδέων να αναδειχθεί πρότυπο για τους υπόλοιπους Δήμους και να κατακτήσει τον ηγετικό του ρόλο ως Μητροπολιτικού Δήμου του Νομού Εύβοιας και όχι μόνο. Σε αυτή την προσπάθεια ο Γιάννης Ρούσσος δήλωσε αρωγός και απεδέχθη την τιμητική πρόταση να ενισχύσει την Ομάδα του Κινήματος ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ, ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.


*************************************************************************










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages