Στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλκίδας η επικεφαλής του συνδυασμού Αλλάζουμε - Έλενα Βάκα - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλκίδας η επικεφαλής του συνδυασμού Αλλάζουμε - Έλενα Βάκα

Στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλκίδας βρέθηκε τη Δευτέρα 20 Μαΐου το μεσημέρι, η υποψήφια Δήμαρχος Δήμου Χαλκιδέων και επικεφαλής του συνδυασμού Αλλάζουμε - Έλενα Βάκα, Elena Vaka, με συνεργάτες της και υποψηφίους συμβούλους.
Η υποψήφια Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους προπονητές, τους αθλητές και τους γονείς, να ακούσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να τους γνωστοποιήσει τις προθέσεις και τις προτεραιότητες του συνδυασμού της. «Δεν είναι εικόνα αυτή για ένα κολυμβητήριο με πισίνα Ολυμπιακών προδιαγραφών. Θα βάλουμε τις σωστές προτεραιότητες σε μια σειρά επεμβάσεων και θα έχουμε συχνή επικοινωνία με τους συλλόγους. Ψηλά στην ατζέντα μας είναι και εύρεση χώρου για τη δημιουργία κλειστού κολυμβητηρίου. Γι αυτό με ενδιαφέρει να γίνει μελέτη και να κυνηγήσουμε σχετικές χρηματοδοτήσεις» είπε η Elena Vaka.
Με συνέπεια, διαφάνεια και ειλικρίνεια όλοι μαζί θα αλλάξουμε προτεραιότητες, νοοτροπία και ταυτότητα. Όλοι μαζί, θα αλλάξουμε την εικόνα του Δήμου μας, του Δήμου Χαλκιδέων. Αυτή είναι η δική μας δέσμευση.

#allazoume2019 #elenavaka


*************************************************************************








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages