Σίμος Κεδίκογλου: Προτεραιότητα για τη ΝΔ οι ευρωεκλογές και οι περιφερειακές εκλογές - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Σίμος Κεδίκογλου: Προτεραιότητα για τη ΝΔ οι ευρωεκλογές και οι περιφερειακές εκλογές

Ο Σίμος Κεδίκογλου υποδέχτηκε και καλωσόρισε στη Χαλκίδα τον ευρωβουλευτή της ΝΔ, Μανώλη Κεφαλογιάννη και εκ νέου υποψήφιο, ο οποίος μίλησε σε στελέχη και φίλους του κόμματος, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκαν είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το εκλογικό κέντρο του υποψήφιου Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού.
Ο Σίμος Κεδίκογλου τόνισε την κρισιμότητα των ευρωεκλογών και των περιφερειακών εκλογών, υπογραμμίζοντας ότι η κάλπη θα μετατραπεί σε ένα δημοψήφισμα για την πολιτική αλλαγή στη χώρα μας. «Οι ευρωεκλογές - όπως είπε - θα είναι η ευκαιρία των πολιτών να μετατρέψουν αυτές τις εκλογές σε ένα δημοψήφισμα και να σηματοδοτήσουν τον επίλογο μιας ήδη παρελθούσας κυβέρνησης στη συνείδηση των Ελλήνων. Η χώρα χρειάζεται αλήθεια, ανάπτυξη και ευημερία για όλους ανεξαιρέτως».
Ο Σίμος Κεδίκογλου κάλεσε όλα τα στελέχη και μέλη της Νέας Δημοκρατίας να ακολουθήσουν το μήνυμα του προέδρου, Κυριάκου Μητσοτάκη και να αγωνιστούν με όλες τους τις δυνάμεις με σκοπό να κερδηθούν τα δύο μεγάλα στοιχήματα των Ευρωεκλογών και των Περιφερειακών εκλογών.


*************************************************************************








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages