Συνελήφθη ημεδαπός για κλοπές σε οικίες περιοχής της Φωκίδας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Συνελήφθη ημεδαπός για κλοπές σε οικίες περιοχής της Φωκίδας

Εξιχνιάσθηκαν (3) περιπτώσεις.

Επιπλέον σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Λιβαδειάς, για διακεκριμένες κλοπές

Αναζητούνται (2) ακόμη συνεργοί του

Κατασχέθηκαν διάφορα μεταλλικά αντικείμενα

Στο πλαίσιο επιστάμενων και συντονισμένων ερευνών, αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φωκίδας, συνελήφθη χθες (19-05-2019) το μεσημέρι σε περιοχή της Άμφισσας, ένας 20χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για διάπραξη κλοπών.

Ο εντοπισμός και η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Α’ Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.), του Τμήματος Τροχαίας Άμφισσας – Δελφών. Επίσης αναζητούνται δύο (2) ακόμη ημεδαποί συνεργοί του.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, προχθές (18-05-2019) το μεσημέρι στην Τοπική Κοινότητα Βραΐλας Δωρίδας Φωκίδας, οι ανωτέρω ενέχονται στη διάπραξη τριών (3) κλοπών από οικίες, όπου αφού παραβίασαν τις θύρες αυτών, αφαίρεσαν από το εσωτερικό τους διάφορα μεταλλικά αντικείμενα.

Τα προαναφερόμενα μεταλλικά αντικείμενα βρέθηκαν σε αγροτική περιοχή της Αγίας Κυριακής Βραΐλας Φωκίδας και κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, σε βάρος του 20χρονου εκκρεμούσε Ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Λιβαδειάς, για διακεκριμένες κλοπές κατ’ εξακολούθηση.

Την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Δωρίδας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας.

*************************************************************************








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages