Συνάντηση υποψήφιου βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας Αναστάσιου (Τάσου) Πρατσόλη με εργαζόμενους στο εργοτάξιο της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Συνάντηση υποψήφιου βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας Αναστάσιου (Τάσου) Πρατσόλη με εργαζόμενους στο εργοτάξιο της Δ.Ε.Υ.Α.Χ.

Οι εργαζόμενοι και οι ανάγκες τους αποτελούν απόλυτη προτεραιότητα στο πρόγραμμα της επόμενης μέρας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.
Στο πλαίσιο αυτό ο υποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Εύβοιας Αναστάσιος (Τάσος) Πρατσόλης, επισκέφθηκε σήμερα 24-6-2019 στην αρχή της πρωινής βάρδιας, το εργοτάξιο  της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. Αναπτύχθηκε ένας πλούσιος και εποικοδομητικός διάλογος με παρεμβάσεις από εκπροσώπους της διοίκησης των εργαζομένων.
Ο υποψήφιος Βουλευτής, τόνισε ότι ο νόμος 4483/17 αλλά και το άρθρο 259 του Ν.4610/19, προχώρησαν στην επίλυση αρκετών θεμάτων των εργαζομένων και της λειτουργίας των Δ.Ε.Υ.Α. Μένει όμως σε  εκκρεμότητα η οριστική επίλυση της εργασιακής ισοτιμίας και μισθοδοσίας όλων  των  εργαζομένων των Δ.Ε.Υ.Α.,   που η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ προωθεί την λύση του στο πλαίσιο της γενικότερης προσπάθειας για εργασιακή κανονικότητα.
Τόνισε ακόμη ότι η θέση της Ν.Δ. και του αρχηγού της για επαναφορά του κανόνα 1 πρόσληψη για 5 αποχωρήσεις, έναντι του κανόνα 1 πρόσληψη προς 1 αποχώρηση που πέτυχε η κυβέρνησή μας, ενέχει τον κίνδυνο ιδιωτικοποίησης πολλών υπηρεσιών των Δ.Ε.Υ.Α. που σήμερα καλύπτονται με πλήρη επάρκεια από τους εργαζόμενους.
Στις 7 Ιουλίου λοιπόν αποφασίζουμε για την διασφάλιση των θέσεων εργασίας.
ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


*************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages