Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ16 Νοτίου Ομίλου - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ16 Νοτίου Ομίλου

Στη Χαλκίδα για 3η συνεχόμενη χρονιά έγινε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ16 Νοτίου Ομίλου το Σαββατοκύριακο 13-14/7/2019.
Ο Σύλλογος μας ΕΥΒΟΪΚΟΣ Γ.Α.Σ για άλλη μια χρονιά κατέκτησε μετάλλιο, στο άλμα σε μήκος φέτος με τη ΓΑΡΑΝΤΖΟΓΙΑΝΝΗ ΘΕΤΙΔΑ κόρη του προπονητή μας ΓΑΡΑΝΤΖΟΓΙΑΝΝΗ ΠΕΤΡΟΥ, καθώς είχε παρουσία και σε 3 τελικούς συνολικά.
Αναλυτικά η ΓΑΡΑΝΤΖΟΓΙΑΝΝΗ ΘΕΤΙΔΑ πήρε τη 3η θέση στο άλμα σε μήκος μετά από ένα δυνατό τελικό με επίδοση και ρεκόρ 5.36μ, να αναφέρουμε εδώ ότι είναι γεννημένη μόλις το 2006.

Στο τελικό του Δίσκου αγωνίστηκε η ΜΠΟΥΡΛΙΔΟΥ ΖΩΗ κατακτώντας την 8η θέση με επίδοση 27.60μ που αποτελεί και νέο ατομικό της ρεκόρ.
Με ατομικό ρεκόρ και ένα τρίτο τελικό στα εμπόδια συνέχισε η ΜΠΑΡΙΤΑ ΕΛΕΝΗ στα 80μ με εμπόδια και χρόνο 13.00’’ κατακτώντας την 9η θέση.
 Επίσης σε αυτό το Πρωτάθλημα είχαμε και τη συμμετοχή της ΦΡΑΝΤΖΗ ΛΥΔΙΑΣ στο μήκος με επίδοση 4.67μ, της ΠΟΛΥΚΑΡΠΙΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ με επίδοση στα 80μ 10.89΄΄, της ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ ΕΥΘΥΜΙΑΣ στο ίδιο αγώνισμα με επίδοση 10.91’’, της ΤΣΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑΣ στα 300μ με επίδοση 47.73’’ και του ΣΤΑΥΡΟΥ ΧΑΡΗ στα 150μ με επίδοση 18.70’’.
Επίσης να σημειώσουμε ότι ο Σύλλογος μας ΕΥΒΟΪΚΟΣ Γ.Α.Σ βοήθησε στη διεξαγωγή αυτού του άρτιου από πλευράς διοργάνωσης Πανελλήνιου Πρωταθλήματος με 45 και πλέον εθελοντές οι οποίοι ήταν αθλητές των αγωνιστικών μας ομάδων αλλά και των ακαδημιών μας, που βοήθησαν ακούραστα όλο το Σαββατοκύριακο της διοργάνωσης.
Τέλος να ευχαριστήσουμε τους προπονητές του Συλλόγου μας ΜΠΟΣΙΝΑΚΗ ΧΡΗΣΤΟ, ΓΑΡΑΝΤΖΟΓΙΑΝΝΗ ΠΕΤΡΟ, ΜΑΚΡΗ ΕΦΗ και ΣΦΥΡΟΠΟΥΛΟ ΝΙΚΟ, που με τη βοήθεια τους οι αθλητές μας αποδίδουν τα μέγιστα.






*************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages