Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

"Φωνές των Αφανών", οι Αφανείς ήρωες της ορατής μικρού μήκους ταινίας

Πώς θα μπορούσαν να λείπουν από το 3ο bio-Mechanical Festival του Θεάτρου Χαλκίδας που έχει ως θέμα του φέτος "Φωνές των Αφανών", οι Αφανείς ήρωες της ορατής μικρού μήκους ταινίας;
Το Θέατρο Χαλκίδας, λοιπόν, στο πλαίσιο του 3ου bio-Mechanical Festival που διοργάνωσε υπό την αιγίδα του Υπ. Τουρισμού και σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Χαλκιδέων, τον ΔΟΑΠΠΕΧ, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε., τον Ο.Λ.Ν.Ε. και τον Αναγκαστικό Συνεταιρισμό Βαθέως Αυλίδος, έχει τη χαρά να προβάλει μια ξεχωριστή ταινία, ως παράλληλη δράση.
Την Τρίτη 23 Ιουλίου, στο θερινό κινηματοθέατρο "Rex" στο Κρηπίδωμα, φιλοξενείται η t-Short που θα μας παρουσιάσει ένα πρόγραμμα κινηματογραφικής συνομιλίας νέων, κυρίως, σκηνοθετών από την Ελλάδα και το εξωτερικό με περιεχόμενο τη σχέση του θέματος των ταινιών με την έννοια του περιθωρίου, των ηρώων και της προσπάθειας που καταβάλλουν, των καταστάσεων και τη διάθεση για απελευθέρωση.
Μέσα σε 90 λεπτά, θα απολαύσουμε υπέροχες μικρού μήκους ταινίες, ελληνικές και από πολλές άλλες χώρες, που θα ενθουσιάσουν το κοινό.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Για το Θέατρο Χαλκίδας
Το ΔΣ

*************************************************************************

Posted by sourta-ferta on 7:50 μ.μ. . Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � "Φωνές των Αφανών", οι Αφανείς ήρωες της ορατής μικρού μήκους ταινίας �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery