Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Οι φίλοι μας εμπνέονται και γράφουν για μας

Τούτος ο χώρος αναμοχλεύει όλες σου τις αισθήσεις! Τις στροβιλίζει τρυφερά, τις μπλέκει απαλά, μα περίτεχνα μεταξύ τους και υφαίνει ένα μαγικό χρυσοποίκιλτο χαλί. Κι αυτό με τη σειρά του, σε τυλίγει, σε ανυψώνει κι έτσι ακίνητο, σε περιδιαβαίνει σε αέρινα καλοκαιρινά μονοπάτια μέσα στο χρόνο!

 Κάθε ματιά, κάθε στιγμή, κάθε ανάσα, τόσο διαφορετική!

Σε τούτο το χώρο, κάθε Ιούλιο, ανάμεσα σε ζωηρά λαμπυρίσματα, μυριάδες χρώματα και νυχτερινά αρώματα ποτισμένα με την αλμύρα του Ευβοϊκού, ξεπηδούν ήχοι μεθυστικοί, ελκυστικές μελωδίες και φωνές σαγηνευτικές που σε παρασύρουν νωχελικά, σε ταξίδια απόκοσμα, άλλοτε πρωτόγνωρα και άλλοτε νοσταλγικά.

 Και το σώμα σου θαρρείς πως εξαϋλώνεται, πως απλώνεται σαν πέπλο απέραντο και γίνεται ένα με τη θάλασσα, τη δροσερή αύρα, τους γκριζόλευκους βράχους, τον αστροστόλιστο ουρανό, τις αχτίδες του φεγγαριού και τους υπόλοιπους θεατές.

 Σε τούτο το χώρο της Αυλίδας, του μύθου, του μνημείου της Αρτέμιδος παρέκει, των αρχαίων λίθων ψηλά στο βουνό, κάθε Ιούλιος γίνεται γιορταστικός, αναβλύζει πολιτισμός και ζωντανεύουν οι θρύλοι...

Είναι το Θέατρο Χαλκίδας που στήνει τη γιορτή του πολιτισμού και αναδεικνύει την ιστορική και παγκόσμια γνωστή αξία του τόπου, διοργανώνοντας το bio-Mechanical Festival στο Θέατρο του Πολιτιστικού Χώρου Αυλιδείας Αρτέμιδος.

 Είμαστε όλοι εμείς, οι επισκέπτες του, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που γινόμαστε κοινωνοί ενός μικρού θαύματος, αλλά τόσο μαγευτικά ισχυρού που μας ανταμείβει με ανυπολόγιστο πλούτο στην ψυχή και το νου!

 Αφιερωμένο στο Θέατρο Χαλκίδας

Μάνος Τριανταφύλλου, γραφιστική απόδοση
Μίνα Βαμβάκου, κείμενο

Διανύουμε το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου και του 3ου bio Mechanical festival με πολύ ενδιαφέρουσες παραστάσεις και εκδηλώσεις για την συνέχεια, μην χάσετε την παραγωγή του Θεάτρου Χαλκίδας "Πηνελοπιάδα η ΑυτοΒιοΘανατογραφία μιας Βασίλισσας" σας περιμένουμε !!!

Για το Θέατρο Χαλκίδας

*************************************************************************

Posted by sourta-ferta on 6:00 μ.μ. . Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Οι φίλοι μας εμπνέονται και γράφουν για μας �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery