Ο Μητροπολίτης Χαλκίδος στην εορτή λήξεως της Β΄ κατασκηνωτικής περιόδου στις κατασκηνώσεις της Ι. Μητροπόλεως - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ο Μητροπολίτης Χαλκίδος στην εορτή λήξεως της Β΄ κατασκηνωτικής περιόδου στις κατασκηνώσεις της Ι. Μητροπόλεως

Στις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως μας βρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, το απόγευμα της Κυριακής 14 Ιουλίου 2019, ώστε να παρακολουθήσει την εορτή λήξης της δεύτερης κατασκηνωτικής περιόδου, κατά την οποία φιλοξενήθηκαν 100 κορίτσια του Γυμνασίου, με αρχηγό τη θεολόγο κυρία Μαγδαληνή Αργυράκη.

 Στον κατάμεστο από γονείς, χώρο εκδηλώσεων της Κατασκήνωσης τα παιδιά παρουσίασαν τραγούδια, σκετς, χορευτικά, διδακτικές ιστορίες και αφηγήσεις, προκαλώντας ενθουσιασμό στους παρισταμένους. Όλα όσα είχαν ετοιμαστεί ήταν αποτέλεσμα δραστηριοποίησης και προετοιμασίας των στελεχών και των κατασκηνωτριών από κοινού, κάτι το οποίο τόνισε και ο Σεβασμιώτατος , ευχαριστώντας τες, κατά την καταληκτήρια ομιλία του.

 Στην Κατασκήνωση από την Παρασκευή 19 Ιουλίου και για δέκα ημέρες θα βρεθούν 100 κορίτσια της Γ΄ Κατασκηνωτικής Περιόδου (Λυκείου), τα οποία θα παραμείνουν έως τις 28 Ιουλίου.

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ






*************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages