Συνελήφθησαν συνολικά (5) άτομα σε περιοχές της Εύβοιας και της Βοιωτίας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Συνελήφθησαν συνολικά (5) άτομα σε περιοχές της Εύβοιας και της Βοιωτίας

Συνελήφθησαν συνολικά (5) άτομα σε περιοχές της Εύβοιας και της Βοιωτίας, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ερευνών και ελέγχων, που διενεργούνται καθημερινά για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών

Συνελήφθησαν, κατά τη διάρκεια της χθεσινής (16-08-2019) ημέρας, σε περιοχές της Εύβοιας και της Βοιωτίας, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ερευνών και ελέγχων, συνολικά πέντε (5) άτομα, τα οποία κατηγορούνται για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα:

•    Από αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας Ευβοίας, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, συνελήφθη ημεδαπός χθες το μεσημέρι σε ευρύτερη περιοχή της Ιστιαίας, διότι σε αγρόκτημα ιδιοκτησίας του, καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης. Κατασχέθηκαν (3) δενδρύλλια, ύψους έως (2,05) μέτρων, εμφυτευμένα σε γλάστρες, καθώς και αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα κάνναβης, μεικτού βάρους (78) γραμμαρίων.

•    Από αστυνομικούς της Α’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, συνελήφθησαν χθες το βράδυ στη Χαλκίδα, ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός, διότι στη κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, καθαρού βάρους (10,5) γραμμαρίων.

•    Από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, συνελήφθη ημεδαπός χθες το βράδυ στο Βασιλικό Ευβοίας, διότι στη κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα κάνναβης.

•    Από αστυνομικούς της Β’ Ο.Ε.Π.Τ.Α. του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς, συνελήφθη ημεδαπός χθες το απόγευμα σε ευρύτερη περιοχή της Θήβας, διότι στη κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (49) ναρκωτικά δισκία, καθώς και μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα κάνναβης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.



*************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages