Συνελήφθησαν (4) άτομα σε περιοχές της Βοιωτίας, Εύβοιας και Φθιώτιδας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Συνελήφθησαν (4) άτομα σε περιοχές της Βοιωτίας, Εύβοιας και Φθιώτιδας

Συνελήφθησαν (4) άτομα σε περιοχές της Βοιωτίας, Εύβοιας και Φθιώτιδας, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων, για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών

Συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, σε περιοχές της Βοιωτίας, Εύβοιας και Φθιώτιδας, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων, τέσσερα (4) άτομα, τα οποία κατηγορούνται για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, συνελήφθη 30χρονος αλλοδαπός, χθες το μεσημέρι σε περιοχή της Θήβας, διότι στη κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, συνελήφθη 31χρονος ημεδαπός, χθες το απόγευμα στον Ορχομενό Βοιωτίας, διότι στη κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, συνελήφθη 22χρονος ημεδαπός, χθες το απόγευμα στη Χαλκίδα, διότι στη κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, με μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

Τέλος, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, συνελήφθη 23χρονος αλλοδαπός, σήμερα μεταμεσονύχτιες ώρες στη Λαμία, διότι στη κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Οι δράσεις αυτές είναι καθημερινές και αποσκοπούν στη καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.


*************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages