Το αδιαχώρητο στο Καλώς όρισμα των νέων μελών της Ν.Ε Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Το αδιαχώρητο στο Καλώς όρισμα των νέων μελών της Ν.Ε Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ

Τελικά μικρή αποδείχτηκε η αίθουσα του Ξενοδοχείου Παλίρροια για να χωρέσει την εκδήλωση «Καλώς ορίσματος» της Ν.Ε. Εύβοιας ΡΥΡΙΖΑ στα νέα μέλη που αποδέχτηκαν το κάλεσμα του Αλέξη για την διεύρυνση του ΣΙΡΙΖΑ και την δημιουργία της νέας δημοκρατικής παράταξης.

Άνθρωποι καθημερινοί απ όλα το φάσμα της κοινωνίας παρουσιάστηκαν σήμερα στην εκδήλωση αυτή για την ένταξή τους στην Ο.Μ Σύριζα Χαλκίδας

Από την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, παρευρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό ο Πέτρος Καλκανδής, ο βολυλευτής  Βαγγέλης Αποστόλου, οι πρώην βουλευτές Λιβανίου Ζωή, Ακριώτης Γ. και Πρατσόλης Τάσος η περιφερειακή σύμβουλος Ακριώτη Θεοδώρα ο Τάσος Καλαθέρης ο Γιάννης Μπάρμπας ο Γιάννης Βουκούτης και περιχαρής για την επιτυχία της εκδήλωσης ο γραμματέας της Ν.Ε Νίκος Σιόλιας .

Παρόμοιες εκδηλώσεις θα γίνονται συχνά στις επόμενες μέρες και μήνες διότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από απλούς πολίτες προκειμένου να εγγραφούν στην οργάνωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο σήμερα Τετάρτη 23/10/2019 γράφτηκα ηλεκτρονικά στην εφαρμογή του ΣΥΡΙΖΑ πενήντα δύο (52) νέα μέλη για να στελεχώσουν την Ο.Μ Σύριζα Χαλκίδας











*************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages