Γραπτή Δήλωση Του Γιώργου Θαλασσινού, σχετικά με όσα συνέβησαν στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου. - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Γραπτή Δήλωση Του Γιώργου Θαλασσινού, σχετικά με όσα συνέβησαν στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου.

Γραπτή Δήλωση Του Γιώργου Θαλασσινού,  για τα γεγονότα που συνέβησαν στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου.

Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κύμης – Αλιβερίου, που έγινε στις 18 Νοε. 2019,  και ενώ τοποθετούνταν η επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης, κα Αλεξάνδρα Θαλασσινού, κάποιος από τους πολίτες που παρευρίσκονταν στην συνεδρίαση, αναφέρθηκε με απαξιωτικούς  και σεξιστικούς όρους προς το μέρος της.
Η αντίδρασή μου, προς τον πολίτη αυτόν, ήταν αυθόρμητη και πασιφανώς  αδικαιολόγητη, αντίδραση που χαρακτηρίζει μόνο εμένα και όχι την παράταξη και τον πολιτικό φορέα στον οποίο ανήκω.
Παρ΄ ότι δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις και θεωρώ ότι το ζήτημα έχει κλείσει, οφείλω μια δημόσια συγνώμη προς τον θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου, τους σφους, τους συναγωνιστές, και τους φίλους μου.

Αλιβέρι 20 Νοε. 2019.
Γιώργος Θαλασσινός



*************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages