Ν.Ε. Σύριζα Εύβοιας, Γα το κέντρο χρόνιων παθήσεων Εύβοιας. - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ν.Ε. Σύριζα Εύβοιας, Γα το κέντρο χρόνιων παθήσεων Εύβοιας.

Νομαρχιακή Επιτροπή Εύβοιας 
Τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης 
Για μια ακόμη φορά, η σημερινή κυβέρνηση της Ν.Δ. προσπαθεί να οικειοποιηθεί τα αποτελέσματα της μεθοδικής και αθόρυβης δουλειάς της Κυβέρνησης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και των ανθρώπων, που το προηγούμενο χρονικό διάστημα εμπιστεύτηκε, η οποία και έθεσε την κοινωνική πολιτική, την αλληλεγγύη και τη στήριξη των δημοσίων δομών, των εργαζομένων και των ωφελούμενων σε αυτές στο επίκεντρο της πολιτικής της.
 Αν και κάπως «κουτσουρεμένες» οι μόνιμες θέσεις (μιας και αρχικώς προβλέπονταν τριακόσιες ενενήντα τρεις- 393) για τις δημόσιες δομές πρόνοιας, τελικώς εκδόθηκε η αριθ. 7Κ/2019 που αφορά στην πλήρωση τριακοσίων δεκαεπτά (317) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στους εποπτευόμενους από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων φορείς.
Ανάμεσα στους φορείς που θα ενισχυθούν, είναι και το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, στην αρμοδιότητα του οποίου βρίσκεται και το Παράρτημα ΑμεΑ Εύβοιας, περισσότερο γνωστό ως πρώην «Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Εύβοιας» στο Βαθύ Αυλίδας.
Μία δομή που πλήρωσε ακριβά τις συνέπειες της μακρόχρονης κρίσης, στην οποία το παλιό πολιτικό σύστημα φρόντισε να το βυθίσει. Με νόμο της κυβέρνησης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. (ν. 4578/2018) συστάθηκαν έντεκα (11) θέσεις τακτικού – μόνιμου προσωπικού πολλών ειδικοτήτων.
 Για τη δε δομή του Βαθέως Αυλίδας οι θέσεις που συστάθηκαν και προκηρύσσονται, αφορούν Νοσηλευτικό προσωπικό, με δύο (2) θέσεις ΤΕ Νοσηλευτικής, τρεις (3) θέσεις ΔΕ Βοηθών Νοσοκόμων/Νοσηλευτών, καθώς και μία (1) θέση ΤΕ Πληροφορικής, για να δοθεί έτσι οριστική λύση στο υπαρκτό πρόβλημα της υποστελέχωσης, σε αυτή τη νευραλγική θέση, της σημαντικής δομής για όλη την Εύβοια.

Από το Γραφείο Τύπου

*************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages