Περιοδεία και εκδήλωση Ξανθού και Βαρδαρού στον Δήμο Κύμης-Αλιβερίου - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Περιοδεία και εκδήλωση Ξανθού και Βαρδαρού στον Δήμο Κύμης-Αλιβερίου

Περιοδεία στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου και στο Νοσοκομείο Κύμης και πολιτική εκδήλωση στην Κύμη πραγματοποίησαν ο πρώην Υπουργός Υγείας και τομεάρχης υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Ξανθός και ο πρώην Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας Σταμάτης Βαρδαρός, συνοδευόμενοι από τους βουλευτές του νομού Βαγγέλη Αποστόλου και Μίλτο Χατζιγιαννάκη, τους πρώην βουλευτές Γιώργο Ακριώτη και Τάσο Πρατσόλη, καθώς και από στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και από τις οργανώσεις μελών Κύμης και Αλιβερίου.

Στις δομές συνομίλησαν με το προσωπικό, ανέδειξαν τις ολιγωρίες και τις καθυστερήσεις σε θέσεις που έχουν προκηρυχθεί, σε καινούριο εξοπλισμό που παραμένει αδρανής και στο ΕΚΑΒ που σταδιακά υποβαθμίζεται.

Στην εκδήλωση που οργανώθηκε από την οργάνωση μελών Κύμης του ΣΥΡΙΖΑ έγινε εκτενής διάλογος με τους πολίτες για θέματα της περιοχής, με έμφαση να δίνεται στην ανάγκη άμεσης αποκατάστασης του οδικού δικτύου Στόμιο-Πλατάνα.

Συζητήθηκε ακόμη πως το θετικό αφήγημα στον χώρο της υγείας, η υπεράσπιση των κεκτημένων, αλλά και η προγραμματική πρόταση για την επόμενη μέρα, μπορούν να συσπειρώσουν ευρύτερες προοδευτικές δυνάμεις.


*************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages