2ήμερη περιοδεία του Βουλευτή Εύβοιας Γιώργου Ακριώτη στη Σκύρο - Sourta-Ferta

Post Top Ad

2ήμερη περιοδεία του Βουλευτή Εύβοιας Γιώργου Ακριώτη στη Σκύρο

Με το δήμαρχο & τον Εμπορικό Σύλλογο
Το Δήμο Σκύρου επισκέφτηκε ο Βουλευτής Εύβοιας Γιώργος Ακριώτης το διήμερο 15 και 16 Μαρτίου.
Ο κ. Ακριώτης συναντήθηκε στο Δημαρχείο της Σκύρου με το Δήμαρχο κ. Μίλτο Χατζηγιαννάκη και αφού τον συνεχάρη για τη διάκριση της Σκύρου στην κορυφαία τουριστική έκθεση παγκοσμίως, που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο, ενημερώθηκε για όλα τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν το νησί αλλά και για τις πρωτοβουλίες του για περαιτέρω ενίσχυση της τουριστικής κίνησης.
Ακολούθησε σειρά επαφών τόσο με εκπροσώπους του Εμπορικού Συλλόγου όπου τέθηκαν προβληματισμοί αλλά και προτάσεις για τη βελτίωση της επιχειρηματικότητας στο νησί, όσο και με τους Συλλόγους γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου και του Λυκείου της Σκύρου όπου συζήτησαν γενικότερα για την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση και πως αυτή επηρεάζει την καθημερινότητα των μαθητών αλλά και για ειδικότερα ζητήματα καθημερινότητας και βελτίωσης του εκπαιδευτικού έργου.

                                           Με τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων


Σε ξεχωριστή συνάντηση με εκπροσώπους του Αγροτικού Συνεταιρισμού Σκύρου και αφού ενημερώθηκε για τα προβλήματα και τις ιδιαιτερότητες που έχουν οι αγρο-κτηνοτρόφοι του νησιού, αναφέρθηκε στις δυνατότητες ενίσχυσης του αγροτικού εισοδήματος που δίνονται τόσο μέσα από τη δημιουργία ομάδων παραγωγών όσο και μέσα από το πρόγραμμα της Βιολογικής Κτηνοτροφίας που ανοίγει τις επόμενες μέρες.

Στο διήμερο αυτό ο κ. Ακριώτης είχε αρκετές επαφές και συνομίλησε με κατοίκους του νησιού τόσο για ζητήματα που τους απασχολούν όσο και για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.
 Με τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Σκύρου

Τέλος ο κ. Ακριώτης συνάντησε και συνομίλησε εκτενώς με τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Σκύρου κ. Κυριάκο Αντωνόπουλο. Ο κ. Αντωνόπουλος εξέθεσε τα ζητήματα που απασχολούν το Λιμενικό Ταμείο Σκύρου αλλά και το πολύ σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την έλλειψη διοικητικού προσωπικού. Επίσης συζητήθηκε η εξαιρετικά επιτυχημένη συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και πως αυτή οδήγησε στη διεθνή προβολή της Σκύρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages