Citylabs στην Χαλκίδα - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Σε συνέχεια του επιτυχημένου City Challenge Crowdhackathon #smartcity, η Κεντρική Ένωση  διοργανώνει το 2ο Μαραθώνιο Καινοτομίας City Challenge Crowdhackathon #smartcity 2.
Το City Challenge crowdhackathon #smartcity 2 θα πραγματοποιηθεί από τις 28 Ιουνίου έως τη 1η Ιουλίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Mέρος του μαραθωνίου είναι η διοργάνωση περιφερειακών τοπικών εργαστηρίων σε πόλεις της Ελλάδας.

Το Citylabs στην Χαλκίδα θα πραγματοποιηθεί στις  2 Μαϊου 2018 (παλιό Δημαρχείο στην οδό Αβάντων 50 στον πρώτο όροφο 15:00 - 19:00)

Πιο κάτω όλες οι πληροφορίες συμμετοχής για φοιτητές, επιχειρηματίες, στελέχη επιχειρήσεων και γενικά και κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να στείλει προτάσεις, να τις παρουσιάσει  και να συμμετέχει ενεργά στο event, οπου θα παρουσιαστούν και σύγχρονες τάσεις για την ψηφιακή καινοτομία και επιχειρηματικότητα.   Μπορείτε να συμμετέχετε ενεργά, να στείλετε προτάσεις καθώς μέσα από αυτές τις διαδικασίες μπορούν να αναπτυχθούν συνεργασίες, συνέργιες και ιδέες και να υποστηριχθεί η καινοτομία και επιχειρηματικότητα.

Πρόσκληση και πληροφορίες:

Είσαι μαθητής,  φοιτητής, επιχειρηματίας ή στέλεχος του ιδιωτικού ή του δημόσιου τομέα;  Στείλε μια ιδέα που μπορεί να ..

    βελτιώσει την καθημερινότητά μας
    κάνει το δήμο και τις υπηρεσίες μας καλύτερο
    έχει ενδιαφέρoν για  startup επιχείρηση και την τοπική οικονομία!

.....ή αυτό που πιστεύεις για να γίνει η πόλη μας και η ζωή μας καλύτερη!

    Υποβολή συμμετοχών για παρουσιάσεις και ιδέες στην πόλη μου  http://crowdhackathon.com/citylabs/apply
    Facebook event / updates / Πρόγραμμα  https://www.facebook.com/events/163169631181847/
    Υποβολή συμμετοχών για μαθητές http://crowdhackathon.com/smartcity2/mathitikos-diagonismos/

Δεν χρειάζεται να είσαι προγραμματιστής για να συμμετέχεις!Οι καλύτερες προτάσεις και ιδέες θα παρουσιαστούν στο Citylabs στην πόλη σου! Η ιδέα σου θα αναδειχθεί! Μπορείς να βρεις συνεργασίες να την υλοποιήσεις στην πράξη! Οι ιδέες που θα διακριθούν θα συμμετέχουν στο City challenge Crowdhackathon smarticty που θα γίνει 28 Ιουνίου έως 1η Ιουλίου στο Κέντρο Πολιτισμού  Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Όλες οι πληροφορίες για τo αναλυτικό  πρόγραμμα και τις ώρες των citylabs http://crowdhackathon.com/smartcity2/oi-poleis/

Τα citylabs ειναι ανοικτά να τα παρακολουθήσουν όσοι θέλουν στην ημερομηνία που διεξάγονται!

Όλες οι πληροφορίες για το σύνολο της δράσης City challange, είναι διαθέσιμες εδώ http://crowdhackathon.com/smartcity2/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages