Aegean Regatta 2018 - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Aegean Regatta 2018

Για δεύτερη φορά στην  ιστορία του θεσμού η Σκύρος φιλοξένησε την «Aegean Regatta».

Από νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής 17 Αυγούστου 2018 άρχισαν να καταφθάνουν τα πρώτα σκάφη και ως τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου είχαν ολοκληρώσει τις αφίξεις τους και τα 52 συνολικά που τελικά συμμετείχαν φέτος.

Το βράδυ του Σαββάτου ο Δήμος Σκύρου διοργάνωσε τελετή για την επίσημη έναρξη των αγώνων της «Aegean Regatta 2018», η οποία περιελάμβανε απονομές τιμητικών πλακετών και σκυριανών δώρων από τον Δήμαρχο Σκύρου κ. Χατζηγιαννάκη Μιλτιάδη προς τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιαννέλη-Θεοδοσιάδη Γιάννη καθώς και προς τον πρόεδρο της Ε.Α.Θ. κ.Τσαλίκη Λεωνίδα.

Η επίσημη κήρυξη των αγώνων πραγματοποιήθηκε από τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ.Γιαννέλη - Θεοδοσιάδη.

Εν συνέχεια όλα τα μέλη των πληρωμάτων των σκαφών αλλά και όλοι όσοι παρευρέθησαν στην τελετή, γεύτηκαν Σκυριανές γεύσεις, ήτοι σκυριανό κατσικάκι και τηγανίτες. Η ζωντανή μουσική έβαλε στο χορό μικρούς και μεγάλους. Το πρωί της Κυριακής, δόθηκε το έναυσμα για το ξεκίνημα του αγώνα  ανοιχτά της Σκύρου με προορισμό την Χίο και τελικό προορισμό το Πυθαγόρειο της Σάμου.

Ο Δήμος Σκύρου εύχεται σε όλα τους ιστιοπλόους καλή επιτυχία και εις το επανιδείν!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages