350.000 ΕΥΡΩ από τον Δήμο Χαλκιδέων για το ταρτάν του Δημοτικού Σταδίου Ν. Αρτάκης - Sourta-Ferta

Post Top Ad

350.000 ΕΥΡΩ από τον Δήμο Χαλκιδέων για το ταρτάν του Δημοτικού Σταδίου Ν. Αρτάκης

Σε εξέλιξη είναι η διαγωνιστική διαδικασία, από την πλευρά του Δήμου Χαλκιδέων, για την ανακατασκευή του στίβου (ταρτάν) περιμετρικά του Δημοτικού Σταδίου Ν. Αρτάκης, δαπάνης περίπου 350.000€.
Μάλιστα την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου ολοκληρώνεται η υποβολή των προσφορών του διεθνούς διαγωνισμού, για την προμήθεια των υλικών του έργου, που θα εκτελεσθεί με αυτεπιστασία.
Τις παραπάνω ανακοινώσεις έκανε ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης, στη διάρκεια του ποδοσφαιρικού τουρνουά που οργανώθηκε στη μνήμη του παλιού ποδοσφαιριστή Μανώλη Πεταλά, την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου, με τη συμμετοχή των ομάδων της Ν. Αρτάκης, του Α.Ο. Χαλκίς και του Απόλλωνα Ερέτριας.
Στον Δήμαρχο απονεμήθηκε αναμνηστική πλακέτα και του δόθηκε η φανέλα του ΑΟΝΑ, για τις προσπάθειες που καταβάλει ο Δήμος Χαλκιδέων για την αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών και ιδιαίτερα του Δημοτικού Σταδίου Ν. Αρτάκης, στο οποίο πρόσφατα τοποθετήθηκε νέος χλοοτάπητας, με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.
Ο Δήμαρχος ανέφερε ότι με την ανακατασκευή και του στίβου, περιμετρικά του σταδίου, πλέον το Δημοτικό Στάδιο Ν. Αρτάκης θα αποκτήσει  άλλα αίγλη και προοπτική και θα καλύψει και ανάγκες άλλων αθλημάτων.

 Γραφείο Τύπου
Δήμου Χαλκιδέων    


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages