Σίμος Κεδίκογλου: «Το σχέδιο του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η μόνη λύση παραγωγής πλούτου - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Σίμος Κεδίκογλου: «Το σχέδιο του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η μόνη λύση παραγωγής πλούτου

Αλλιώς θα μοιράζουμε φτώχεια και μιζέρια»
Ως ένα προπαγανδιστικό όπλο, που όμως είναι εξουδετερωμένο, καθώς η ωμή και χυδαία προπαγάνδα δεν πείθει πια κανέναν Έλληνα χαρακτήρισε ο Σίμος Κεδίκογλου τη Δημόσια Τηλεόραση σχολιάζοντας την απόφαση της ΝΔ για το εμπάργκο στην ΕΡΤ.
Ο Σίμος Κεδίκογλου μιλώντας χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Κontra Cnannel τόνισε, ότι πρέπει να υπάρχει ένα πλαίσιο εκφοράς πολιτικού λόγου και κριτικής και να τηρούνται οι κανόνες και οι αρχές της δημοσιογραφικής δεοντολογίας κάτι που δεν συμβαίνει στην περίπτωση της ΕΡΤ όπου έχει ξεπεραστεί πια κάθε όριο.
Συγκεκριμένα ανέφερε: «το εμπάργκο είναι ένα ακραίο  μέτρο, αλλά δεν είχαμε άλλη λύση. Σε προσωπικό επίπεδο ε η δημόσια τηλεόραση μού έχει κάνει εμπάργκο εδώ και 3,5 χρόνια ακόμα και με αποκλεισμό εικόνας από ρεπορτάζ. Πρόκειται για πρακτικές που δεν συνάδουν με μία δημόσια τηλεόραση. Δυστυχώς δεν υπάρχει η παραμικρή επίφαση πολυφωνίας και πλουραλισμού και αυτό  φαίνεται στους δείκτες τηλεθέασης. Οι Έλληνες  δεν εκτιμούν αυτό το προϊόν είναι κυβερνητική προπαγάνδα και δεν έχουμε λόγο να συμμετέχουμε σε αυτό το πανηγύρι».
Ερωτηθείς για την απόφαση να κλείσει η ΕΡΤ απάντησε, ότι ήταν μία σωστή και απαραίτητη απόφαση, που –ωστόσο- υλοποιήθηκε με λάθος τρόπο. Διευκρίνισε ότι ελήφθη καθαρά για οικονομικούς λόγους, καταφέρνοντας να  εξοικονομήσουν  200 εκατομμύρια ευρώ την περίοδο που ζητούσαν περικοπές συντάξεων για 20 και 30 εκατομμύρια ευρώ.  Σε ό, τι αφορά τον ίδιο και την ανακοίνωση στην οποία προέβη είπε: «πλήρωσα δυσανάλογο βάρος και  υπέστη προσωπικό διωγμό από την ΕΣΗΕΑ, ενώ μού στερήθηκε η σύνταξη  και  η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Βέβαια, δικαιώθηκα και στο δεύτερο βαθμό για τη  φασιστική τακτική της  διαγραφής μου, αφού  δεν επιτράπηκε η  εκπροσώπηση μου ούτε και η  εξέταση μαρτύρων. Εκτελούσα μία πολιτική απόφαση της κυβέρνησής μου και φυσικά  καμία σχέση δεν έχει με τα σημερινά τεκταινόμενα. Τώρα έχουμε να κάνουμε με ένα κυβερνητικό φερέφωνο»
Αναφερόμενος, τέλος, στην πορεία της οικονομίας και την αύξηση του κατώτατου μισθού  ο Σίμος Κεδίκογλου τόνισε, ότι οτιδήποτε μπορεί να δίνει μία παραπάνω ελπίδα το βλέπουν θετικά και  θα στηρίζουν ό, τι κινείται σε σωστή κατεύθυνση.
Και κατέληξε: «το πρόβλημα είναι αλλού οι ελαστικές μορφές εργασίας αγγίζουν το 60% , το σημερινό κατώτατο μισθό δεν μπορούν να τον πάρουν οι νέοι εργαζόμενοι. Αν δεν μειωθούν οι εισφορές, αν δεν μειωθούν οι φόροι για να παραχθεί πλούτος δεν έχουμε ελπίδα. Το σχέδιο μείωσης φόρου και ενθάρρυνσης επενδυτικών επιχειρηματικών πρωτοβουλιών, που παρουσίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι η μόνη λύση, αλλιώς θα μοιράζουμε φτώχεια και μιζέρια»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages