Σίμος Κεδίκογλου: «Οι Έλληνες δεν θα ξεγελαστούν ξανά από τα ψέματα του κ. Τσίπρα» - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Σίμος Κεδίκογλου: «Οι Έλληνες δεν θα ξεγελαστούν ξανά από τα ψέματα του κ. Τσίπρα»

Προεκλογικό «κοκτέιλ» χαρακτήρισε ο Σίμος Κεδίκογλου την παροχολογία, στην οποία έχει επιδοθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σε συνδυασμό με τη σκανδαλολογία που καλλιεργεί, υπογραμμίζοντας ότι είναι τραγελαφικά τα όσα ακούνε, όπως για το θέμα της μείωσης των συντάξεων, που μόνοι τους το ψήφισαν και μόνοι τους το ακύρωσαν.
Ο Σίμος Κεδίκογλου μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1 FM” επεσήμανε, ότι το μοναδικό όπλο του  κ. Τσίπρα είναι η δυνατότητα επιλογής του χρόνου διεξαγωγής των εκλογών, αποσκοπώντας στη δημιουργία της κατάλληλης συγκυρίας, προκειμένου να κόψει την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας, για να  βυθιστεί η Ελλάδα στον ατέρμονο κύκλο της απλής αναλογικής. Πρόσθεσε στη συνέχεια, ότι ένα από τα σχέδια του κ. Τσίπρα είναι να έχει ναρκοθετήσει προκαταβολικά όλη την πορεία της επόμενης κυβέρνησης, λέγοντας: «στόχος των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι να γίνει αβίωτος ο βίος για την επόμενη κυβέρνηση. Αυτό το κάνουν τόσο με τους χειρισμούς στα εθνικά θέματα, όσο και με τις δεσμεύσεις που αναλαμβάνουν στην οικονομία, αλλά και με τη διοίκηση του Κράτους».
Ο βουλευτής εξέφρασε την προσωπική του άποψη, ότι οι εκλογές μπορούν να επισπευσθούν και να γίνει νωρίτερα η προεδρική εκλογή, εκτιμώντας, παράλληλα, ότι η αυτοδυναμία της Ν.Δ είναι εφικτή, διευκρινίζοντας συγκεκριμένα, ότι αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των κομμάτων που θα εισέλθουν στη Βουλή, αλλά και από τη γενικότερη εικόνα που επικρατεί στην ελληνική κοινωνία με τους πολίτες να ομοφωνούν στο ότι δεν αντέχουν πλέον άλλους φόρους. «Άλλωστε, είπε, ο κόσμος ξεγελάστηκε από τα παραμύθια και τα ψέματα του κ. Τσίπρα δύο φορές και δεν πρόκειται να ξεγελαστεί και τρίτη φορά».
Σχετικά με τη συμφωνία μεταξύ Πολιτείας και Εκκλησίας ο Σίμος Κεδίκογλου απάντησε, ότι πρόκειται για ένα ακόμα δημαγωγικό «παιχνίδι» του κ. Τσίπρα, τονίζοντας, παράλληλα, ότι η ΝΔ δεν κρίνει αναγκαία την αλλαγή του άρθρου 3, καθώς η ανεξιθρισκία στην Ελλάδα είναι συνταγματικά κατοχυρωμένη, ενώ διαφωνούν και με την αλλαγή του εργασιακού καθεστώτος των κληρικών.

*************************************************************************



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages