Ζωή Λιβανίου: «Να προσέξει την πίεσή του ο κ Κεδίκογλου» - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ζωή Λιβανίου: «Να προσέξει την πίεσή του ο κ Κεδίκογλου»

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον Βουλευτή και πρώην Υπουργό, Σίμο Κεδίκογλου, για την «πίεση» που ασκεί στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ώστε να προχωρήσουν τα αναγκαία για την Εύβοια έργα όπως είναι το Νοσοκομείο Χαλκίδας. Είναι πλέον σαφές ότι όσα δεν έκανε η ΝΔ ως κυβέρνηση και όση πίεση του κυρίου Κεδίκογλου δεν απέδωσε από το 2004 που είναι Βουλευτής αποδίδει σήμερα από τη θέση της αντιπολίτευσης.
Από τον Ιανουάριο του 2015, όταν ανέλαβε για πρώτη φορά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ο κύριος Κεδίκογλου έχει καταθέσει συνολικά 44 ερωτήσεις στη Βουλή προς το Υπουργείο Υγείας εκ των οποίων περίπου το 30% αφορούν άμεσα ή έμμεσα την εκτός δημοσίου συστήματος ιατρική και παραϊατρική ιδιωτική αγορά .
Από τις 44 αυτές ερωτήσεις μόλις 1 αφορά το νέο νοσοκομείο Χαλκίδας κι αυτή τον περασμένο Μάρτιο.
Είναι προφανές ότι  η προσπάθειά του να οικειοποιηθεί την θετική εξέλιξη ολοκλήρωσης των σχετικών διαδικασιών για να προχωρήσουν τα συνοδευτικά έργα, αποδεικνύει την πίεση που αισθάνεται ο κύριος Βουλευτής και το κόμμα του από την έμπρακτη αποτελεσματικότητα που επιδεικνύει η σημερινή κυβέρνηση σε όλα τα κρίσιμα για την κοινωνία θέματα.
Σε κάθε περίπτωση οφείλουμε να αναγνωρίσουμε στον κύριο Κεδίκογλου ότι με ένα δικό του μοναδικό τρόπο αποδεικνύει τη σοφία του ελληνικού λαού που ανέθεσε στη ΝΔ την ευθύνη της αξιωματικής αντιπολίτευσης αφού φαίνεται ότι είναι πιο αποτελεσματικοί στο να ασκούν πίεση στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ από ότι ήταν ως κυβέρνηση όταν τίποτα θετικό δεν γινόταν για το νησί μας.

*************************************************************************



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages