Τα Special Olympics Hellas στον Μαραθώνιο της Αθήνας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Τα Special Olympics Hellas στον Μαραθώνιο της Αθήνας

α Special Olympics Hellas  στο πλαίσιο του 36ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της  Αθήνας [Α.Μ.Α] συμμετείχαν στη διαδρομή των1.200 μέτρων .
  •   Ο αθλητής μας Βασίλης Γραμματικός τερμάτισε 2ος



Δεν περιγράφονται οι στιγμές που ζούμε σε κάθε Μαραθώνιο. Αθλητές, εθελοντές, προπονητές, μέλη οικογενειών, μαθητές, φίλοι, συνεργάτες, χορηγοί, διοίκηση, μικροί και μεγάλοι, όλοι μια ενθουσιώδης ομάδα, τρέξαμε και φέτος στη διαδρομή των 1.200 μέτρων των Special Olympics Hellas στο πλαίσιο του 36ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας .



                         Η στιγμή της  εκκίνησης  για τους αθλητές των Special Olympics Hellas

Φέτος είχαμε την τιμή να συναντηθούμε αθλητικά με την νεοαφιχθείσα Πρέσβειρα της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Ελλάδα κα. Zhang Qiyue, που έχει εκφράσει το ζωηρό της ενδιαφέρον για τη δραστηριότητα των Special Olympics Hellas.

 Special Olymics Hellas και χαλκιδέοι αθλητές , αθλήτριες, προπονητές και εθελοντές. 
  
Ευχαριστούμε πολύ την Οργανωτική Επιτροπή του Αυθεντικού Μαραθωνίου και τον ΣΕΓΑΣ για την υποστήριξή τους και την θερμή φιλοξενία.


Θερμές ευχαριστίες στον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη και τη Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου για την αγάπη και τη συμπαράστασή τους.

Τα Special Olympics Π.Ε. Εύβοιας έδωσαν και φέτος το παρόν με 10 αθλητές και αθλήτριες καθώς και με τους προπονητές και εθελοντές . Ένας από τους αθλητές μας, ο Βασίλης Γραμματικός, τερμάτισε 2ος . Ευχαριστούμε όλους !!!!!!

Συν.: Φώτο  από Αθλητές , προπονητές, εθελοντές  S.O. Π.E. Εύβοιας

*************************************************************************



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages