Επαγγελματικό Λύκειο – Θεσμός Μαθητείας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Επαγγελματικό Λύκειο – Θεσμός Μαθητείας

Ο Βουλευτής Εύβοιας Γιώργος Ακριώτης παραβρέθηκε στην Εκδήλωση για την Επαγγελματική Εκπαίδευση που συνδιοργάνωσε η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας και ο Σύνδεσμος Βιομηχάνων Στερεάς Ελλάδας στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας χτες Τρίτη 12 Φεβρουαρίου με θέμα «Επαγγελματικό Λύκειο και η διασύνδεσή του με την αγορά εργασίας».
Ο κ. Ακριώτης με την ιδιότητα του ως Βουλευτής και ως μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επιτυχία του προγράμματος για το Μεταλυκειακό έτος και την Τάξη Μαθητείας Αποφοίτων ΕΠΑ.Λ, το οποίο αν και έχει συμπληρώσει μόλις 2 χρόνια ζωής έχει αγκαλιαστεί τόσο από τους εκπαιδευτικούς όσο και από τους μαθητές. Επίσης δήλωσε ότι θα συνεχίζει να εργάζεται για την ανάδειξη του έργου που πραγματοποιείται στα ΕΠΑΛ καθώς και για την βελτίωση των προοπτικών εύρεσης θέσεων εργασίας για τους μαθητές που ολοκληρώνουν τη Μαθητεία.
Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε κι ο πρώην Υφυπουργός Παιδείας κ. Δημήτρης Μπαξεβανάκης,  ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης κ. Χρήστος Δημητρίου, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Δημήτρης Κυριτσόπουλος,  επιμελητήρια από όλη την Ελλάδα, επιχειρήσεις από τη Στερεά Ελλάδα και πλήθος κόσμου.

*************************************************************************



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages