Μαθαίνοντας από το παρελθόν, κοιτάζουμε δυνατότεροι το μέλλον! - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Μαθαίνοντας από το παρελθόν, κοιτάζουμε δυνατότεροι το μέλλον!

Γιάννης Καρκαλής
Με αφορμή την αποψινή κοπή πίτας του συλλόγου μας (ΑΠΦΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ) θέλω να συγχαρώ δημοσίως τις αθλήτριες και τους αθλητές που απαρτίζουν το έμψυχο δυναμικό των ομάδων και ακαδημιών και τα τελευταία χρόνια μας κάνουν αθλητικά υπερήφανους.

Ιδιαίτερα στη φετινή χρονιά θα σταθώ στην εξαιρετική αγωνιστική παρουσία των τμημάτων υποδομής στα πρωταθλήματα που συμμετέχουν και προπαντός στην εκπληκτική πορεία που διαγράφει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Συλλόγου μας που δικαιώνει όσους στήριξαν αυτή την προσπάθεια από τις αρχές του περσινού καλοκαιριού μέχρι και σήμερα.

Συγχαίρω τους προπονητές όλων των τμημάτων βόλεϊ για το εξαιρετικό έργο που επιτελούν, καθώς και τη σημερινή διοίκηση υπό την Προεδρία του Γιώργου Χριστόπουλου που με ιδιαίτερο ζήλο ανταποκρίνεται πλήρως στα καθήκοντά της έχοντας την στήριξη όλων μας και ιδιαίτερα των γονέων και κηδεμόνων των αθλητριών και αθλητών του συλλόγου μας.

Μέσα από αυτή την τοποθέτηση μου δίνεται η ευκαιρία ως ιδρυτής του ΑΠΦΣ ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ να αναφερθώ στο διοικητικό και οικονομικό συμμάζεμα που επιχειρήθηκε στο σύλλογο από το περασμένο καλοκαίρι όπου τον Οκτώβριο του 2018 έκλεισε μηδενικά τις οφειλές του προς την εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία.

Ο σύλλογός μας κατόρθωσε να ξεπεράσει την περσινή διοικητική διάλυση του επαγγελματικού τμήματος  που κρυβόταν πίσω από την πορεία της ομάδας των ανδρών όπως – την παραίτηση του προέδρου του TAA από τον Σεπτέμβριο του 2017 – το θέατρο του παραλόγου που είδαμε στη συνέχεια της χρονιάς – τη διοίκηση του ΤΑΑ που βρέθηκε σε λογοδοσία από τη Γενική Συνέλευση κλπ,  που με την μη κατάθεση των προαπαιτούμενων οικονομικών εγγράφων της περιόδου 2017-18 (;) που απαιτούντο (προς την ΕΕΑ) στέρησαν την αδειοδότηση της ανδρικής ομάδας και τη συμμετοχή της στην  Volleyleague από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Όσον αφορά την οικονομική εικόνα, ο σύλλογος ξεπερνώντας και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις παρουσιάζει σήμερα σχεδόν μηδενικό χρέος..
Παραμένει σε εκκρεμότητα μόνο η διαχειριστική περίοδος του ΤΑΑ της περιόδου 2017-18 που βρίσκεται όπως ανέφερα σε λογοδοσία από τη Γενική Συνέλευση.

Τώρα όμως στο σύλλογο δεν είναι η στιγμή να κοιτάμε στο παρελθόν, αν και πρέπει να το υπενθυμίζουμε στους εαυτούς μας για να μην ξανακάνουμε τα ίδια λάθη.

Είναι η στιγμή να κοιτάξουμε το μέλλον και την επόμενη μέρα που φαίνεται ελπιδοφόρα και δυνατότερη.

Ξεχρεώσαμε όσα οφείλαμε και εξασφαλίσαμε ήδη ένα καλύτερο μέλλον για το σύλλογο και τις ομάδες μας.

Η ελπίδα που αποτελεί το σημαντικότερο συστατικό σε μία επιτυχημένη πορεία επέστρεψε και στον αθλητικό σύλλογο έχουμε αποδείξει έμπρακτα ότι όλα μπορεί να γίνουν αρκεί να το πιστέψουμε και να βάλουμε νέους στόχους!

Το πλούσιο έμψυχο υλικό των ακαδημιών και αναπτυξιακών τμημάτων, οι γονείς, το φίλαθλο κοινό, οι χορηγοί και η ανιδιοτέλεια των παραγόντων και πολιτικών προσώπων αποτελεί για το σύλλογο τη σημαντικότερη παρακαταθήκη για το μέλλον.

 Αναμένεται να ολοκληρωθεί με επιτυχία η φετινή πορεία των γυναικών με άνοδο στην επόμενη κατηγορία ώστε να μπει τα επόμενα χρόνια στο δρόμο των Εθνικών κατηγοριών.

Και το σημαντικότερο! Μετά από όλη αυτή την περιπέτεια και την απόφαση του αθλητικού δικαστή εξασφαλίσαμε τη συμμετοχή του ανδρικού τμήματος στην Α2 χωρίς κανένα χρηματικό πρόστιμο!

Ο σύλλογος προετοιμάζεται να είναι έτοιμος για την επόμενη μέρα και όπως πάντα είναι ανοιχτός προς όλους και σε κάθε πρόταση και ιδέα που βελτιώνει το υπάρχον επίπεδο και δίνει την καλύτερη δυνατή προοπτική!

Όλοι μαζί μπορούμε ψηλά!

Γιάννης Καρκαλής

*************************************************************************



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages