Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Υποψήφια με το συνδυασμό ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ η Μαρία Καραγιάννη Δούδαλη

Την υποψηφιότητα της με τον ανεξάρτητο συνδυασμό ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ ανακοίνωσε η Μαρία Καραγιάννη Δούδαλη. Η Μαρία Καραγιάννη Δούδαλη είναι ιδιωτική υπάλληλος με δράση σε επαγγελματικά σωματεία, καθώς και ήταν μέλος στον Εξωραϊστικό Συλλόγου Ονταθίου ως γραμματέας.

"Αποδέχθηκα μετά από σκέψη να συμβάλλω και εγώ με τις δικές μου δυνάμεις στην προσπάθεια του κινήματος ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ και να είμαι υποψήφια στις προσεχείς εκλογές στο πλευρό του ανεξάρτητου υποψηφίου Δημάρχου Βασίλη Καθαροσπόρη.

Η πόλης μας έχει ανάγκη από άμεσες και αποτελεσματικές ΛΥΣΕΙΣ. Ως ενεργός πολίτης γνωρίζω καλά, ότι η βελτίωση του βιοτικού μας επιπέδου είναι στα χέρια μας. Στο πλαίσιο αυτό δεσμεύομαι να αγωνιστώ συλλογικά μαζί με όλη την ομάδα του ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ για να μετατρέψουμε τον τόπο μας σ έναν τόπο πρότυπο, όπως ακριβώς μας αξίζει, όπως ακριβώς αξίζει στα παιδιά μας".

Εσείς Θέλετε
Εμείς Μπορούμε

#lysitora
#vasiliskatharosporis
*************************************************************************Posted by sourta-ferta on 1:30 μ.μ. . Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Υποψήφια με το συνδυασμό ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ η Μαρία Καραγιάννη Δούδαλη �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery