Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Υποψήφια με το συνδυασμό ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ η Ελένη Λύκα – Κουμαρτζάκη

Την υποψηφιότητα της με τον ανεξάρτητο συνδυασμό ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ και τον Βασίλη Καθαροσπόρη ανακοίνωσε η Ελένη Λύκα – Κουμαρτζάκη.

Η Ελένη Λύκα – Κουμαρτζάκη είναι Δημόσιος Υπάλληλος και κατοικεί στο Βαθύ Αυλίδας από το 1999. Είναι σύζυγος του ελεύθερου επαγγελματία Στέλιου Κουμαρτζάκη και μητέρα 3 παιδιών. Έχει διατελέσει Πρόεδρος και γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Βαθέος Αυλίδας και ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Χαλκιδέων.

“Θεωρώ πως η ενασχόληση με τα κοινά δεν πρέπει να είναι επιλογή αλλά χρέος όλων με στόχο την αναβάθμιση και την ανάδειξη του τόπου μας που το έχει τόσο ανάγκη. Ο Συνδυασμός ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ συνδυάζει τη γνώση και την εμπειρία των παλαιότερων με τις νέες ιδέες και την όρεξη για δουλειά των νεότερων και αυτός ο συνδυασμός μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να φέρει.”

ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ
ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

#lysitora
#vasiliskatarosporis


*************************************************************************Posted by sourta-ferta on 12:05 μ.μ. . Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Υποψήφια με το συνδυασμό ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ η Ελένη Λύκα – Κουμαρτζάκη �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery