Αναστασία Τζελά: Με όραμα και προοπτική για το μέλλον του τόπου μας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Αναστασία Τζελά: Με όραμα και προοπτική για το μέλλον του τόπου μας

Σε μία εποχή που η ενασχόληση με τα κοινά είναι απαξιωμένη και δαιμονοποιημένη, αποδέχθηκα την πρόσκληση του κυρίου Χρήστος Παγώνης, να είμαι για πρώτη φορά υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό του «Γέφυρα Προόδου και Ελπίδας», ακριβώς επειδή θέλω να συμμετάσχω ενεργά στην προσπάθεια για τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας στο Δήμο Χαλκιδέων.

Η Χαλκίδα και ειδικότερα η Αυλίδα, αποτελούν τον τόπο, τον οποίο έχουμε επιλέξει να ζήσουμε εμείς και οι οικογένειες μας, να εργαστούμε και να πορευθούμε στη ζωή μας. Βιώνοντας και παρατηρώντας λοιπόν, καθημερινά τα προβλήματα της ευρύτερης περιοχής, όπως η ανεργία, τα προβλήματα της καθημερινότητας, ζητήματα ασφάλειας, περιβάλλοντος, πολιτισμού και ποιότητας ζωής, αποφάσισα να συστρατευθώ με το συνδυασμό Χαλκίδα Ζωντανή Πόλη «Γέφυρα Προόδου και Ελπίδας» με επικεφαλής τον Χρήστο Παγώνη, προκειμένου αφενός να επιδιώξουμε από κοινού να τα αντιμετωπίσουμε και αφετέρου με όραμα, προοπτική για το μέλλον του τόπου μας και φρέσκιες ιδέες να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη και εξέλιξη του σε όλα τα επίπεδα.

Δεν είμαι πολιτικός, δεν είμαι άεργη και το μόνο βέβαιο είναι πως δεν περιμένω να «αποκατασταθώ» και να «καταξιωθώ» μέσα από την ενασχόληση μου με τα κοινά, δεδομένης της εννεαετούς επιτυχούς επαγγελματικής μου πορείας στη μαχόμενη δικηγορία.
Αντίθετα θέτω για πρώτη φορά υποψηφιότητα ως δημοτική σύμβουλος του Δήμου Χαλκιδέων, με αποκλειστικό κίνητρο την ανάπτυξη και εξέλιξη του τόπου μας και κατ’ επέκταση τη βελτίωση της ποιότητας ζωής μας, για αυτό δε το σκοπό είμαι διατεθειμένη να φέρω με επιτυχία εις πέρας όλα όσα αναλάβω.

#gefyra_proodou #gefyra_elpidas #chalkidazontanipoli #omorfipoli #synexizoumemazi #chalkida


*************************************************************************










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages