Τελικός πρωταθλήματος Νέων ΕΠΣ Εύβοιας ΑΕ Ληλαντίου - ΑΟ Αγ. Λουκά/ΑΟ Σκύρου 1 - 0 - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Τελικός πρωταθλήματος Νέων ΕΠΣ Εύβοιας ΑΕ Ληλαντίου - ΑΟ Αγ. Λουκά/ΑΟ Σκύρου 1 - 0

Στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας έγινε σήμερα Σάββατο 25 Μαΐου 2019 ο τελικός του πρωταθλήματος Νέων που διοργανώνεται από την ΕΠΣ Εύβοιας και φέτος είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Κώστα Ποζίδη.

Αντιμέτωποι στον σημερινό τελικό είναι οι ομάδες των ΑΕ Ληλαντίου με τον ΑΟ Αγ. Λουκά/ΑΟ Σκύρου.

Δύο ομάδες που άξια έφθασαν στον σημερινό τελικό αφού απέκλεισαν μεγάλα ονόματα του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου και σήμερα κατόρθωσαν να βρίσκονται στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας.

Η ΑΕΛ είναι η περσινή πρωταθλήτρια (κέρδισε 1-0 την Προποντίδα στο ίδιο στάδιο) ενώ έχει και αρκετές παρουσίες με κατακτήσεις τροπαίων τα τελευταία χρόνια στο ίδιο πρωτάθλημα.

Αντίθετα, η ομάδα του Αγιου Λουκά με τη Σκύρο έδωσε για πρώτη φορά το "παρών" σε τελικό πρωταθλήματος υποδομής.

Έγινε ένα όμορφο παιχνίδι, που το απέλυσαν οι εκατοντάδες φίλαθλοι που κατέκλυσαν τις κερκίδες του σταδίου αλλά τα παιδιά της Α.Ε Ληλαντίου έδωσαν το κάτι παραπάνω που απαιτείται  στους αγώνες αυτούς και δίκαια κατέκτησαν το τρόπαιο.

Η σοβαρή και οργανωμένη δουλειά που γίνεται καθημερινά στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ολυμπιακού Πειραιώς φέρνει κάθε χρόνο   αυτά τα αποτελέσματα με την Α.Ε Ληλαντίου να συμμετέχει σε τελικούς αγώνων όλων των κατηγοριών  και καθαρά από τύχη να μην κατέκτησε κάποια από τα τρόπαια των αγώνων αυτών.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, προπονητές, την πρόεδρο της Α.Ε. Ληλαντίου τον Διευθυντή της Σχολής κ. Νικ. Ρόγκα και σε όλους τους γονείς για την προσπάθειά τους όλα αυτόν τον χρόνο.


  Όλες οι φωτογραφίες του αγώνα ΕΔΩ

 

*************************************************************************








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages