Γιορτή λήξης σχολικού έτους 2018-2019 24ου Δ.Σ. Χαλκίδας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Γιορτή λήξης σχολικού έτους 2018-2019 24ου Δ.Σ. Χαλκίδας

24ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας.
Την Τετάρτη 12 Ιουνίου και ώρα 19.00 μ.μ.  πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του σχολείου μας η γιορτή λήξης του σχολικού έτους 2018-2019.
Την σχολική εκδήλωση  τίμησαν με την παρουσία τους ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίων Αναργύρων, πατέρας Ιωάννης Κορέλης, ο ιεροδιάκονος Νικόλαος Πριμηκύριος και η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Χαλκιδέων, κα. Κυριάκου – Καλαμιώτου Αικατερίνη.

Η γιορτή μας άρχισε με χαιρετισμό από τον Διευθυντή του 24ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας, κ. Αυξωνίδη Αριστείδη.
Στη συνέχεια οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου μας παρουσίασαν τραγούδια, μουσικοχορευτικά δρώμενα και θεατρικά έργα με κεντρικό θέμα την αγάπη.
-         Τα παιδιά της Α΄ τάξης παρουσίασαν το μουσικο-κινητικό δρώμενο  «Το νησί των συναισθημάτων».
-         Οι μαθητές και τις μαθήτριες του Στ΄1 και του Στ΄2 το θεατρικό έργο του Μολιέρου «Ο κατά φαντασίαν ασθενής» σε διασκευή του δάσκαλου Κώστα Μπαϊρακτάρη.
-         Τα παιδιά της Γ΄ τραγούδησαν το τραγούδι «Ν’ αγαπάς».
-         Οι μαθητές και τις μαθήτριες των Β΄1 και Β΄2 τμημάτων παρουσίασαν το θεατρικό «Η παραβολή του καλού Σαμαρείτη».
-         Τα παιδιά των Δ΄ και Ε΄ το θεατρικό δρώμενο «Λόγια αγάπης».
Η γιορτή ολοκληρώθηκε το τραγούδι «Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια» από τα παιδιά των Στ΄1 και Στ΄2 καθώς και  με τον αποχαιρετισμό των παιδιών της Στ΄ τάξης και την  απονομή αναμνηστικών σε αυτά από  τον  Σύλλογο  Γονέων  και  Κηδεμόνων του σχολείου μας.
Οι μαθητές και οι μαθήτριες, ο  Σύλλογος Διδασκόντων  κι ο Διευθυντής του 24ου  Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας εύχονται σε όλους  καλό καλοκαίρι!

Φωτογραφίες ΕΔΩ

*************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages