Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Χαλκίδας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Χαλκίδας

Ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Χαλκίδας διοργανώνει στη μνήμη του μέλους του Σωκράτη Καραμπά τη δράση «ΣΩΚΡΑΤΗΣ –  ΟΡΕΙΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΔΙΑΣΧΙΣΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ».

 Πρόκειται για τη δρομική διάσχιση της  Εύβοιας από το βορρά προς το νότο, από τις 29 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου 2019.  Ο κύριος σκοπός είναι η συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά απαραίτητου εξοπλισμού (κρεβάτια φυσιοθεραπείας, στρώματα, τραπέζια και καρέκλες για τις λογοθεραπείες και εργοθεραπείες).

Στη δράση συμμετέχουν εθελοντικά δρομείς, ορειβάτες και ομάδα υποστήριξης. Οι αθλητές θα καλύψουν την απόσταση τρέχοντας εκ περιτροπής, με τη μορφή σκυταλοδρομίας.

Η δράση έχει ως παράλληλο σκοπό να αναδείξει της ορεινή φύση της Εύβοιας και την ανάγκη προστασίας της από αλόγιστες ανθρώπινες παρεμβάσεις, καθώς και  την ανάγκη αειφορικής διαχείρισης του νερού ως δημόσιο αγαθό.

Για τη συγκέντρωση χρημάτων, έχουμε δημιουργήσει μία σελίδα στην πλατφόρμα χρηματοδότησης  giveandfund. Τo χρηματικό ποσό που καταθέτει κάθε υποστηρικτής, μπαίνει απευθείας στο λογαριασμό του συλλόγου.


Πληροφορίες για τη δράση και για την πλατφόρμα χρηματοδότησης:

https://www.giveandfund.com/giveandfund/project/Socratis

Θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να γίνετε χορηγός επικοινωνίας, κοινοποιώντας τη δράση. Στην ενότητα “Χορηγοί” θα αναρτηθεί η επωνυμία, το λογότυπο και αν θέλετε ένα μήνυμα από εσάς.

 Τηλ. Επικοινωνίας

 Ελένη Ζαγκίνα (Ταμίας του συλλόγου): 6972205877

Μιχαέλα Ναλμπάντογλου: 6981704637

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι ο σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων ΑμεΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Χαλκίδας δεν έχει σχέση με το πρόγραμμα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ.

*************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages