Σίμος Κεδίκογλου: «Πρώτα η Εύβοια» - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Σίμος Κεδίκογλου: «Πρώτα η Εύβοια»

Με κεντρικό προεκλογικό σύνθημα #Πρώτα_ η_ Εύβοια σε ένα φυλλάδιο 8 σελίδων ο Σίμος Κεδίκογλου αναφέρει τους λόγους για τους οποίους οι πολίτες πρέπει να εμπιστευθούν τη ΝΔ ως τη μόνη δύναμη ευθύνης , που θα φέρει την πολιτική αλλαγή  και τη σταθερότητα στη χώρα. Παράλληλα, αναδεικνύει τι ακριβώς σημαίνει για την Εύβοια η καθαρή εντολή στη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, υπογραμμίζοντας τις σημαντικές αναπτυξιακές ευκαιρίες που είχαν καταφέρει να δημιουργήσουν και που η απερχόμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ τις μετέτρεψε σε παραδείγματα υποβάθμισης, απαξίωσης και υπονόμευσης κάθε προσπάθειας για να μπει η Εύβοια σε τροχιά ανάπτυξης.
Ο Σίμος Κεδίκογλου αναπτύσσει, επίσης, το σχέδιο και το όραμά του για να αποκτήσει ξανά ζωή η Εύβοια. Για να πετύχουν ενωμένοι το μεγάλο στοίχημα της Εύβοιας. Το άνοιγμα της στον κόσμo, γιατί με σωστή στρατηγική και στοχευμένες δράσεις μπορεί να εδραιώσει ένα σύγχρονο αναπτυξιακό προφίλ, να μπει δυναμικά στις διεθνείς αγορές.
Μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον μόνο αρχηγό που επισκέφθηκε οδικώς την Εύβοια από άκρη σε άκρη και γνωρίζει τόσο τα προβλήματα όσο και τις προοπτικές  και τις δυνατότητες που υπάρχουν για να αποκτήσει επιτέλους η Εύβοια τη θέση που της αξίζει, ο Σίμος Κεδίκογλου έχοντας παράλληλα και τη στήριξη των πολιτών θα διεκδικήσει πολλά περισσότερα.
Leaflet Final Version by on Scribd
*************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages