Ρεκόρ και μετάλλια για τους αθλητές/τριες του Ευβοϊκού Γ.Α.Σ. - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ρεκόρ και μετάλλια για τους αθλητές/τριες του Ευβοϊκού Γ.Α.Σ.

Χαμαλίδη Αναστασία
Με ένα ασημένιο μετάλλιο, δύο χάλκινα μετάλλια, θέσεις στην οκτάδα και ατομικά ρεκόρ επέστρεψαν οι αθλητές-τριες του Ευβοϊκού Γ.Α.Σ. από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Κατηγοριών που διεξήχθη για πρώτη φορά φέτος για κάθε ηλικία ξεχωριστά.\

Έτσι, η αγώνες ξεκίνησαν στις 11-14 Ιουλίου για τους Παίδες – Κορασίδες στην Θεσσαλονίκη συνεχίστηκαν  στις 16-18 με τους Παμπαίδες – Παγκορασίδες Α΄ στον Βόλο και ολοκληρώθηκαν στις 20 – 22 με τους Παμπαίδες – Παγκορασίδες Β΄στον Βόλο με την συμμετοχή 2000 αθλητών- τριων από όλη την Ελλάδα.

Ο Ευβοϊκό Γ.Α.Σ. συμμετείχε με 13 αθλητές- τριες και ήταν η μοναδική ομάδα από την Χαλκίδα που επέστρεψε με μετάλλια από τους Πανελλήνιους αγώνες.

Στους αγώνες στο Βόλο καλύτερη όλων ήταν η Χαμαλίδη Αναστασία που κατέκτησε δύο χάλκινα μετάλλια.

Το ένα στα 800 μέτρα ελεύθερο Παγκορασίδων Α΄ σε μία εξαιρετική κούρσα χάνοντας τις δύο πρώτες θέσεις κυριολεκτικά στο τέλος του αγώνα και το άλλο στα 1500 μέτρα ελεύθερο, επίσης η ίδια αθλήτρια κατετάγη 7η στα 400 μέτρα ελεύθερο και 10η στα 200 μέτρα ύπτιο.
Κυράνας Νικόλαος

Στους αγώνες στην Θεσσαλονίκη ο Κυράνας Νικόλαος αθλητής του Ευβοϊκού Γ.Α.Σ. που έχει δοθεί στον Ωκεανό Α.Ο. με υποσχετική μεταγραφή –προπονείτε με την ομάδα μας – με εξαιρετικές επιδόσεις κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 200 μέτρα Παίδων και την 4η θέση στα 50 μέτρα ελεύθερο και 100 μέτρα ελεύθερο, όπως επίσης και δύο χάλκινα μετάλλια με τις σκυταλοδρομίες 4Χ200 μέτρα ελεύθερο Παίδων και 4Χ100 ΜΟ mix με την ομάδα του Ωκεανού Α.Ο.
Επίσης η Χατζηαλεξίου Παναγιώτα συμμετείχε στο μικρό τελικό στα 200 μέτρα πρόσθιο Κορασίδων τερματίζοντας στην 14η θέση.

Με ατομικά ρεκόρ και καλές θέσεις συμμετείχαν στους Πανελλήνιους Αγώνες και οι αθλητές-τριες:
Για την κατηγορία Παίδων – Κορασίδων οι: Λαγούδης Χριστόφορος , Καλυβάκη Κατερίνα, Χαμαλίδης Απόστολος.

Για την κατηγορία Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α΄: Γλωσσιώτη Κωνσταντίνα , Φρουδαράκη Γεωργία

Για την κατηγορία Παμπαίδων – Παγκορασίδων Β΄: Βελέντζας Δημήτρης, Μούτουπας Κωνσταντίνος, Δριχούτη Ευαγγελία, Κατσούνη Ελένη.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τις επιδόσεις τους και την προσπάθεια τους, όπως επίσης συγχαρητήρια και στον προπονητή τους Γλωσσιώτη Απόστολο.

ΕΥΒΟΙΚΟΣ Γ.Α.Σ.
ΓΛΩΣΣΙΩΤΗ-ΦΡΟΥΔΑΡΑΚΗ-ΧΑΜΑΛΙΔΗ-ΓΛΩΣΣΙΩΤΗΣ
ΓΛΩΣΣΙΩΤΗΣ-ΚΥΡΑΝΑΣ
ΔΡΙΧΟΥΤΗ-ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ-ΚΑΤΣΟΥΝΗ-ΜΟΥΤΟΥΠΑΣ
ΛΑΓΟΥΔΗΣ-ΧΑΤΖΗΑΛΕΞΙΟΥ-ΚΑΛΥΒΑΚΗ-ΧΑΜΑΛΙΔΗΣ
ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ_Β
ΦΡΟΥΔΑΡΑΚΗ-ΧΑΜΑΛΙΔΗ-ΓΛΩΣΣΙΩΤΗ
ΧΑΜΑΛΙΔΗ 

ΧΑΤΖΗΑΛΕΞΙΟΥ-ΓΛΩΣΣΙΩΤΗΣ


*************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages