Ακόμη πιο δυνατός ο Α.Ο.Ν. Αρτάκης - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ακόμη πιο δυνατός ο Α.Ο.Ν. Αρτάκης

Συμφωνία συνεργασίας/μεταγραφής με τους ποδοσφαιριστές Χαραλαμπίδη Χάρη , Τσίγκα Κωνσταντίνο , Βελλή Δαυίδ , Στούπα Χρήστο  , Μακρής Γιώργο  , Σαχίνη Δημήτριο ,  για την ποδοσφαιρική περίοδο 2019-2020 .

Ο Αθλητικός Όμιλος Νέας Αρτάκης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία συνεργασίας/μεταγραφής για το ΠΑΡΟΝ και το ΜΕΛΛΟΝ της ομάδας μας με τους ποδοσφαιριστές  Χαραλαμπίδη Χάρη , Τσίγκα Κωνσταντίνο , Βελλή Δαβυίδ  , Στούπα Χρήστο , Μακρή Γιώργο,  Σαχίνη Δημήτρη για την ποδοσφαιρική περίοδο 2019 – 2020 .


Ο  Χαραλαμπίδης Χάρης είναι μεσοεπιθετικός και στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα των Α.Ο. Χαλκις , Καβάλας , Εορδαϊκου ,  Μουδανιών κ.α. , καθώς επίσης αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής των Ξάνθης και Βέροιας .

Ο  Τσίγκας Κωνσταντίνος αγωνίζεται στις θέσεις της άμυνας και στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα της Ερέτριας στην Γ' Εθνική και Α' ΕΠΣΕ .

Ο  Δαυίδ Βελής είναι Αμυντικός και στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα των Χανιώτη Χαλκιδικής , Α.Ο. Χαλκις , επίσης αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ Γιάννινα .

Ο  Χρήστος Στούπας είναι μεσοεπιθετικός και στο παρελθόν εχει φορεσει την φανελα των Κ20 Λεβαδειακού , Ηρακλή Ψαχνών .

Ο  Γιώργος Μακρής είναι επιθετικός και στο παρελθόν έχει φορέσει την Κυζίκου και στην ομάδα Νέων ΑΟΝΑ/ΚΥΖΙΚΟΥ  .


Ο  Δημήτρης Σαχίνης είναι μεσοαμυντικός  και στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα της Νεάπολης , Ολυμπιακού Χαλκίδος και Κ20 Λεβαδιακού   .


Tου ευχόμαστε ολους υγεία , δύναμη και με το ίδιο πάθος με αγάπη και αποφασιστικότητα να συνεχίσουν την νέα χρονιά με επιτυχίες στο ΠΑΡΟΝ και το ΜΕΛΛΟΝ με  αγωνιστικότητα και προσήλωση  στους πρωταγωνιστικούς στόχους που τους έχουν τεθεί .


Ο Πρόεδρος & το Δ.Σ. του Α.Ο.Ν.Α.


*************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages