Συνάντηση του βουλευτή, Μίλτου Χατζηγιαννάκη με την Υφυπουργό Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη για τα ζητήματα στην Εύβοια - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Συνάντηση του βουλευτή, Μίλτου Χατζηγιαννάκη με την Υφυπουργό Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη για τα ζητήματα στην Εύβοια

Στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων βρέθηκε σήμερα το πρωί ο βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ, Μίλτος Χατζηγιαννάκης, όπου συναντήθηκε με την εορτάζουσα Υφυπουργό, Σοφία Ζαχαράκη για ζητήματα εκπαίδευσης στην Εύβοια.

Η ατζέντα της συζήτησης περιελάμβανε τις αποσπάσεις των εκπαιδευτικών στην Κεντρική Βιβλιοθήκη Χαλκίδας, για τις οποίες η κυρία Ζαχαράκη τόνισε πως έχει ήδη ληφθεί η απόφαση για την κάλυψη των θέσεων, ώστε να συνεχιστεί η εύρυθμη λειτουργία της. Επίσης, το Υπουργείο φαίνεται εξαιρετικά θετικό και θα εξετάσουν το αίτημα για το σχολείο δεύτερης ευκαιρίας στις φυλακές Χαλκίδας.

Όσον αφορά την ειδική αγωγή, ο κύριος Χατζηγιαννάκης ενημέρωσε για τα κενά στα σχολεία του νομού, όπως στο δημοτικό των Κονιστρών και της Σκύρου και η κυρία Ζαχαράκη διεμήνυσε ότι θα εξετάσει τα προβλήματα που υπάρχουν. Επιπλέον, τόνισε πως η διαδικασία για τη μόνιμη πρόσληψη εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής συνεχίζεται και στο τέλος του μήνα ολοκληρώνεται η β’ φάση από τον ΑΣΕΠ.

Τέλος, η κυρία Ζαχαράκη ενημερώθηκε από τον κύριο Χατζηγιαννάκη για τα ζητήματα του ολοήμερου προγράμματος που δεν λειτουργεί στα σχολεία, για το νυχτερινό ΕΠΑΛ του Αλιβερίου και την υποβάθμιση του δημοτικού Οξυλίνθου από 6θέσιο σε 4θέσιο και είπε πως θα εξετάσει τα θέματα που υπάρχουν και θα προσπαθήσει σύντομα να δώσει λύσεις.


Με εκτίμηση,
Γραφείο Τύπου,
Μιλτιάδη Χατζηγιαννάκη
Βουλευτή Ευβοίας Σύριζα
Αθηνάς  4, Χαλκίδα, 2221089147


*************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages