Σε ρυθμούς «Ξενοδάμειου» η Αντίκυρα. Συνεχίζονται οι Εγγραφές - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Σε ρυθμούς «Ξενοδάμειου» η Αντίκυρα. Συνεχίζονται οι Εγγραφές

Η φιλόξενη και όμορφη Αντίκυρα Βοιωτίας είναι έτοιμη και περιμένει δρομείς και επισκέπτες που θα φτάσουν την Κυριακή 20 Οκτωβρίου με την ευκαιρία της διοργάνωσης του 4ου «Ξενοδάμειου» δρόμου.
Οι εγγραφές έχουν ουσιαστικά ολοκληρωθεί και περάσει κατά πολύ τις προσδοκίες των διοργανωτών οι οποίοι αποφάσισαν να δεχτούν και άλλους δρομείς που καθυστέρησαν να κάνουν την εγγραφή τους, μέχρι και το Σάββατο στο κέντρο εγγραφών.

Παραλαβή υλικού – Κέντρο εγγραφών
Η καρδιά της διοργάνωσης είναι το Δημοτικό Σχολείο της Αντίκυρας. Από την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου από τις 17:00 θα λειτουργεί η γραμματεία για την παροχή πληροφοριών και τις ομαδικές εγγραφές ενώ και το Σάββατο θα λειτουργεί από τις 14:00 και θα μπορούν όσοι έχουν κάνει την εγγραφή τους να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους και το αθλητικό υλικό που προβλέπεται με βάση την εγγραφή τους και παράλληλα, αν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις να κάνουν την εγγραφή τους.

Από την κεντρική πλατεία της Αντίκυρας (ΕΛΑΝ) θα γίνουν οι εκκινήσεις και οι τερματισμοί με την εξής σειρά και στην αντίστοιχη ώρα
09:30π.μ. 1400μ. μαθητών-τριών Δημοτικών και Γυμνασίων
09:50 π.μ. 10χλμ. ανδρών-γυναικών
0 9:55 π.μ. 5 χλμ. ανδρών-γυναικών και μαθητών-τριών Λυκείου

Στην ιστοσελίδα www.xenodamos.gr θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα, εγγραφές, πρόγραμμα, την προκήρυξη και άλλα χρήσιμα στοιχεία για τον αγώνα.

Από το 2016
Η διοργάνωση της Αντίκυρας ξεκίνησε το 2016 και χάρις στις προσπάθειες τοπικών παραγόντων και την αγάπη των κατοίκων, χτίζεται αργά και σταθερά με μπροστάρη τον τοπικό αθλητικό σύλλογο «Ξενόδαμο»,

*************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages