Η Δήμαρχος Χαλκιδέων στη σύσκεψη για το νέο Νοσοκομείο - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Η Δήμαρχος Χαλκιδέων στη σύσκεψη για το νέο Νοσοκομείο

Στη σύσκεψη για το Νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας, που συγκλήθηκε από το Σύλλογο Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, παρευρέθηκε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.
     Στην τοποθέτηση της η κ. Βάκα αναφέρθηκε στην εμπιστοσύνη της στο νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό αλλά και στα έργα που πραγματοποιούνται σε επίπεδο Δήμου. «Για το έργο ύδρευσης, η μελέτη έχει εγκριθεί από όλες τις υπηρεσίες κι εκκρεμεί η έγκριση από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, λόγω των αρχαιολογικών ευρημάτων στην περιοχή. Μετά την έγκριση αυτή το έργο θα ενταχθεί και θα δημοπρατηθεί. Απο τη στιγμή που θα εγκατασταθεί ο εργολάβος απαιτούνται περίπου 4 μήνες για την εκτέλεση, εκτός απροόπτου.
     Όσον αφορά στο έργο των αγωγών αποχέτευσης και της κατασκευής του δρόμου, βρίσκεται σε εξέλιξη, βρέθηκε από την Περιφέρεια το κονδύλι για τις εργασίες της Αρχαιολογίας που ξεκινούν άμεσα. Οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου με πληροφόρησαν ότι το έργο συνολικά, χωρίς απρόοπτα και από τη χρονική στιγμή που θα ολοκληρώσει το έργο της η Αρχαιολογία θα διαρκέσει περίπου 6 μήνες. Το δε τμήμα του που αφορά στις εργασίες που επηρεάζουν την κίνηση στον κυκλικό κόμβο θα ολοκληρωθεί μέσα στον Νοέμβριο. Πρέπει όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να συνεργαστούμε, ώστε να συνεχιστούν απρόσκοπτα οι εργασίες. Εμείς, ως Δήμος, είμαστε δίπλα σας σε οτιδήποτε χρειαστείτε και δεσμευόμαστε ότι δεν θα καθυστερήσουμε καθόλου, προκειμένου να ολοκληρωθούν τα συνοδά έργα το συντομότερο.»


*************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages