Οι πρωτοβουλίες του Θανάση Ζεμπίλη για την επίσπευση της λειτουργίας του νέου νοσοκομείου Χαλκίδας. - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Οι πρωτοβουλίες του Θανάση Ζεμπίλη για την επίσπευση της λειτουργίας του νέου νοσοκομείου Χαλκίδας.

Ο βουλευτής Εύβοιας Θανάσης Ζεμπίλης αποδέχτηκε ασμένως την πρόσκληση και έδωσε το παρών στην σύσκεψη των φορέων για το νέο Νοσοκομείο, που συγκάλεσε ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας.

Κατά την διάρκεια της σύσκεψης ο κ. Ζεμπίλης ανέλαβε την δέσμευση να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για να ξεπεραστούν οι σκόπελοι που έχουν προκύψει και να επισπευστούν οι διαδικασίες για την λειτουργεία του νέου Νοσοκομείου.
Πράγματι, επικοινώνησε άμεσα με τον Διοικητή της Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας κ. Φώτη Σερέτη, με τον οποίο συζήτησε την επίσπευση της έγκρισης του οργανογράμματος του νέου νοσοκομείου, που του απεστάλη την 18- 10 - 2019 από την διοίκηση του ιδρύματος, προκειμένου να ακολουθήσει η πλήρωση των προβλεπόμενων θέσεων, με την πρόσληψη του απαιτούμενου ιατρικού, νοσηλευτικού και βοηθητικού προσωπικού.
Η στελέχωση των νέων τμημάτων και κλινικών είναι η απαραίτητη προϋπόθεση για την άρτια και απρόσκοπτη λειτουργία του νέου Νοσοκομείου.

Στην συνέχεια, ο κ. Ζεμπίλης ήρθε σε επικοινωνία και με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού κ. Γιώργο Διδασκάλου, ο οποίος είναι και πρόεδρος του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου. Βασικό θέμα της συζήτησης ήταν το έργο κατασκευής αγωγού υδροδότησης του νέου Νοσοκομείου Χαλκίδας και η έγκαιρη αδειοδότησή του από την αρχαιολογική υπηρεσία.

 Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε να εισαχθεί το ταχύτερο δυνατό από την αρμόδια Διεύθυνση Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων στο ΚΑΣ, ώστε να γνωμοδοτήσει άμεσα για το θέμα και να μπορέσει να προχωρήσει το έργο.



*************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages