Συνελήφθη ημεδαπός στη Λαμία, κατηγορούμενος για παραβάσεις σχετικά με εκρηκτικές ύλες - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Συνελήφθη ημεδαπός στη Λαμία, κατηγορούμενος για παραβάσεις σχετικά με εκρηκτικές ύλες

Κατασχέθηκαν γυάλινο μπουκάλι που περιείχε εύφλεκτο υγρό, αναπτήρας, τμήματα από γυάλινα μπουκάλια και κομμάτια υφάσματος

Συνελήφθη, χθες (15-10-2019) το πρωί στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας, 20χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για παραβάσεις σχετικά με εκρηκτικές ύλες.

Ειδικότερα, μετά από καταγγελία στις Διωκτικές Αρχές, ο 20χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στη κατοχή του και κατασχέθηκαν ένα γυάλινο μπουκάλι, το οποίο περιείχε ποσότητα εύφλεκτου υγρού, ενώ στο στόμιο του υπήρχε προσαρμοσμένο λευκό ύφασμα, ομοίως εμποτισμένο με εύφλεκτο υγρό (αυτοσχέδια βόμβα μολότοφ) και ένας αναπτήρας.

Από την ενδελεχή έρευνα που διεξήγαγε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, προέκυψε ότι ο ανωτέρω, από βραδινές ώρες της 14-10-2019 έως και χθες πρωινές ώρες, είχε μεταβεί στον περιβάλλοντα χώρο οικίας ημεδαπού, σε περιοχή της Λαμίας, όπου λόγω προσωπικών τους διαφορών, είχε προβεί στη ρίψη, τόσο στον ανωτέρω χώρο, όσο και στο οδόστρωμα έξωθεν της οικίας, πληθώρας αυτοσχέδιων βομβών μολότοφ.

Από τους αστυνομικούς βρέθηκαν στο σημείο και κατασχέθηκαν:

στόμιο από γυάλινο μπουκάλι, στο οποίο ήταν προσαρμοσμένο κομμάτι υφάσματος,
τμήματα από γυάλινα μπουκάλια, καθώς και
κομμάτια υφάσματος, μερικώς καμένα.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.


*************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages