Εγκαίνια λειτουργίας Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής Χαλκίδας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Εγκαίνια λειτουργίας Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής Χαλκίδας

Έγιναν σήμερα το πρωί, Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019 τα εγκαίνια λειτουργίας του  Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής Χαλκίδας μετά την τελευταία βελτιωτική παρέμβαση στον χώρο από τον ΔΟΑΠΠΕΧ .

Μετά την την τελετή του αγιασμού  η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ  κ. Ελένη Αϊδίνη αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους  για την σημερινή τους παρουσία στην τελετή αναφέρθηκε στην μεγάλη σημασία που έχει η λειτουργία του πάρκου αυτού ώστε να διαμορφώσει τους υπεύθυνους πολίτες , οδηγούς, και πεζούς. Είναι μια μεγάλη επένδυση στην κοινωνία και τα μικρά παιδιά ώστε να αποκτήσουν γνώσεις και σωστή οδηγική συμπεριφορά που θα τους κάνουν πολίτες του αύριο που όλοι θέλουμε και προσδοκούμε.

Στην συνέχεια η δήμαρχος Χαλκιδέων αναφέρθηκε στην μεγάλη σημασία   του πάρκου αυτού και με το σύνθημα «αλλάζουμε» η σημερινή μέρα, εκτός των άλλων παρεμβάσεων , είναι η απαρχή για μια νέα Χαλκίδα ανθρώπινη, με πολίτες ενημερωμένους που θα τους κάνουν να αλλάξουν συμπεριφορά  κάνοντας την αρχή από τα παιδιά των σχολείων . 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο αντιπρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ Νίκος Ρόγκας , ο διευθυντής  Φώτης Γκιούνης και η προϊσταμένη του αθλητικού τμήματος Έφη μαύρου .

Στην συνέχεια σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν οι εκπρόσωποι της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, αστυνομίας και Λιμενικού.

Γονείς, δάσκαλοι, φέρτε τα παιδιά σας στο πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής. Είναι επένδυση που θα την βρούμε μπροστά μας.

Φωτογραφίες από την εκδήλωση ΕΔΩ






*************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages