ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ
http://sourta.blogspot.gr/search/label/%CE%A1%CE%B5%CE%BA%CF%8C%CF%81%20%CE%91%CE%B3%CF%8E%CE%BD%CF%89%CE%BD
Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Συνολικές προβολές σελίδας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Επίθεση των ΜΑΤ στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο

Νομαρχιακή Επιτροπή Εύβοιας
Τμήμα Παιδείας
Η κυβέρνηση της ΝΔ, εκτός από την εφαρμογή μιας σειράς ακραία νεοφιλελεύθερων πολιτικών γίνεται και επικίνδυνη και για ζητήματα που άπτονται της ίδιας της δημοκρατίας και των ατομικών ελευθεριών. 
Αφού η πραμάτεια πατριδοκαπηλίας με τη διασπορά του διχασμού για τη Μακεδονία τους τελείωσε με τη διαπίστωση μάλιστα ότι η συμφωνία των Πρεσπών είναι καλή, θα κάνουν τα  πάντα για να την τηρήσουν και θα την τιμήσουν
Επειδή η κριτική για τη διαχείριση του προσφυγικού με τις ακροδεξιές κορώνες για «λάθρο» τους τελείωσε και οι νέες «πραγματικότητες» τους, μιλάνε για γεωπολιτικά θέματα που στη διαχείρισή τους τα έχουν κάνει μπάχαλο με τους Κυρανάκηδές τους, χτυπώντας μια στο ακροδεξιό καρφί και μια στο νεοφιλελεύθερο πέταλο,
πέρασαν τώρα στο νέο «προϊόν» της πολιτικής τους προπαγάνδας, σε αυτό της «τάξις και ασφάλεια». Αφού οι εκκαθαριστικές επιχειρήσεις των Εξαρχείων, τους έδωσαν μερικές εκατοντάδες Γυναικόπαιδα- πρόσφυγες! Αφού το οργανωμένο έγκλημα ζει και βασιλεύει εκτός Εξαρχείων και Πανεπιστημιακών Σχολών, βρήκαν να εισβάλλουν, 5 μέρες πριν τις 17ς Νοέμβρη, τα ΜΑΤ στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο να δείρουν φοιτητές, επειδή διαμαρτυρηθήκαν για το lock – out της σχολής τους. Η «εικόνα» της αστυνομίας μέσα στο πανεπιστήμιο καταπατώντας το άσυλο και με τους φοιτητές στριμωγμένους και χτυπημένους,  τους εμπνέει, και  με αυτήν επιλέγουν να φτιάχνουν την ατζέντα της πολιτικής τους.
Κάνουν αυτό που έκανε πάντα η δεξιά και η αντίδραση όταν θέλει να αποσιωπήσει την πολιτική που ασκεί στα κοινωνικά, εργατικά, εκπαιδευτικά, στα της υγείας και οικονομίας θέματα. Όταν θέλει να αποκρύψει τα δώρα που έκανε στην οικονομική ελίτ και στον ΣΕΒ ξεχνώντας τους μικρομεσαίους που τόσο «έπαιξε».
Την απόφασή τους να κλείσουν 37 πανεπιστημιακά τμήματα, στέλνοντας βορά στην ιδιωτική εκπαίδευση  χιλιάδες νέους, να εξομοιώσουν τα επαγγελματικά δικαιώματα των κολεγίων με εκείνα των πανεπιστημίων, την  απόφασή τους να μειώσουν τις δαπάνες για την Παιδεία , να μην προχωρήσουν σε μόνιμους διορισμούς στην εκπαίδευση, τη συνοδεύουν με την άσκηση βίας και αστυνομοκρατίας και εντός του πανεπιστημίου, νομίζοντας έτσι ότι θα κάμψουν τις αντιδράσεις και τις αντιστάσεις των φοιτητών, των εκπαιδευτικών, των εργαζομένων.
Η ομολογία τους  ότι η χώρα θα γυρίσει στο 2014, σύμφωνα και με τη δήλωση του - γνωστού και μη εξαιρετέου- νέου προέδρου του ΙΕΠ κ. Αντωνίου,  με πρακτικές μάλιστα από το πιο σκοτεινό παρελθόν δεν είναι μόνο ότι επαναφέρει πολιτικές μνημονιακότερες των μνημονίων, αλλά αυτές γίνονται και επικίνδυνες για την ίδια τη δημοκρατία.
Τα σχέδιά τους δεν θα περάσουν.  Η αντίδραση του κόσμου της εργασίας, των νέων, των δημοκρατών θα είναι άμεση, και ο φόβος που επιζητούν να διασπείρουν θα τους γυρίσει πολιτικά μπούμερανγκ. 
Καλούμε όλους τους συλλόγους των Φοιτητών, των εκπαιδευτικών, το γονεϊκό κίνημα ,το μαθητικό κίνημα, της εργαζόμενους να καταγγείλουν και να πάρουν πρωτοβουλίες ανατροπής των παραπάνω πολιτικών αποφάσεων και ενεργειών της κυβέρνησης.

Χαλκίδα 12 Νοε. 2019.
Από το Γραφείο Τύπου

*************************************************************************

Posted by sourta-ferta on 11:10 μ.μ. . Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Επίθεση των ΜΑΤ στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery