ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ
http://sourta.blogspot.gr/search/label/%CE%A1%CE%B5%CE%BA%CF%8C%CF%81%20%CE%91%CE%B3%CF%8E%CE%BD%CF%89%CE%BD
Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Συνολικές προβολές σελίδας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Μ. Χατζηγιαννάκης: Τέλος τα ψέματα για την υπόθεση της Νοβάρτις

Στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά βρέθηκε σήμερα το πρωί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ευβοίας, Μίλτος Χατζηγιαννάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στο πραγματικό σκάνδαλο Novartis, λέγοντας πως “Αυτοί που είναι κατηγορούμενοι για την υπόθεση της Novartis δεν προέρχονται από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά από άλλα κόμματα”.

Παίρνοντας τον λόγο από το στέλεχος του ΚΙΝΑΛ που συμμετείχε στη συζήτηση, και το οποίο πολύ “εύστοχα” επέλεξε να αναφέρει στοιχεία μόνο για το 2015, τόνισε πως

“Για να μην κοροϊδεύουμε τον κόσμο περί δήθεν αυξημένων τζίρων της Novartis επί ΣΥΡΙΖΑ, από τους δημοσιευθέντες ισολογισμούς της εταιρείας, ο τζίρος ήταν:

2015: 357 εκ. ευρώ
2016: 329 εκ. ευρώ
2017: 315 εκ. ευρώ
2018: 310 εκ. ευρώ

Στη συνέχεια της τοποθέτησής του για την Υγεία και τις πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ τα προηγούμενα χρόνια είπε ότι “Ο κάθε πολίτης γνωρίζει πολύ καλά με ποιον έμπαινε δωρεάν στα δημόσια νοσοκομεία, ποιος μείωσε τη φαρμακευτική δαπάνη στη χώρα μας και, αντίθετα, με ποιον κλήθηκε να πληρώσει είσοδο.

Για την προανακριτική επιτροπή και την κατάθεση του κ. Φρουζή ανέφερε πως “Ο κ. Φρουζής, τον οποίο τα συνεταιράκια ΝΔ-ΚΙΝΑΛ κάλεσαν στην προανακριτική, ρωτήθηκε χθες στην επιτροπή: Έχετε να κατεθέσετε οποιοδήποτε στοιχείο σχετικά με τον κ. Παπαγγελόπουλο; Και η απάντησή του ήταν σαφής: Όχι.”

Στο τέλος της εκπομπής, όπου έγινε λόγος για έμμεσο χρηματισμό δημοσιογράφων, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε πως στη δικογραφία υπάρχουν στοιχεία για το ποιοι δημοσιογράφοι πληρώνονταν από τη Novartis. “Είναι αντιδεοντολογικό να δημοσιευθούν σε αυτή τη φάση, κάποια στιγμή όμως πρέπει και θα έρθουν όλα στο φως, για να μάθουν οι πολίτες την αλήθεια για το σκάνδαλο της Novartis.”*************************************************************************

Posted by sourta-ferta on 12:30 μ.μ. . Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Μ. Χατζηγιαννάκης: Τέλος τα ψέματα για την υπόθεση της Νοβάρτις �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery